Вхід | Реєстрація

До 15 лютого кожен член сім’ї загиблих воїнів-інтернаціоналістів отримає разову грошову допомогу

До 15 лютого кожен член сім’ї загиблих воїнів-інтернаціоналістів отримає разову грошову допомогу

До 15 лютого кожен член сім’ї загиблих (померлих) воїнів-інтернаціоналістів отримає разову грошову допомогу з обласного бюджету.

На виконання обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення Центром по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області  забезпечено виплату  одноразової допомоги 315 членам сімей загиблих (померлих) воїнів-інтернаціоналістів з розрахунку по 2 500 грн. кожному на загальну суму 787,5 тис.грн.

30.01.2020 року кошти для проведення зазначеної виплати перераховані на вкладні рахунки в установах уповноважених банків та  поштові відділення за місцем проживання одержувачів.


Автор: Департамент соціального захисту населення


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2020, 11:55 | Полтавщина | Фінанси
1. Beri Mor / 3 лютого 2020, 12:09
За такі бабки можна й в Оман...
2. orakul / 3 лютого 2020, 12:33
1.Beri Mor
«За такі бабки можна й в Оман... »

Це вони так атошників заоохочують, бо вже не сильно хто хоче воювати. Ходили, думали по 2 га землі дадуть, а воно, блін, не дають. Кажуть - нема землі. Шукайте самі, як знайтете, то може й дамо. Хоча ті самі 2 га й так по Конституції кожному положені. Ну тепер почитають, подумают, і скажуть: бач, таки дбают про загиблих. Може й за нас, в случаї чого, щось діткам давати будуть. Афганці, вони ж хто зна за що воювали з якимись душманами іновірцями, а ми таки за своє... із своїми.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації