Вхід | Реєстрація

2 ДТП за одну годину

2 ДТП за одну годину

3 лютого в Кобеляках сталися дорожньо-транспортні пригоди, у яких, на щастя, обійшлося без людських жертв.

Говорять, що понеділок — важкий день. Кілька водіїв у Кобеляках підтвердили цю тезу. Близько 12‑ї години дня на вулиці Михайлівській сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Шкода Октавіа» рухався з боку Дніпра. Раптом машина різко з’їхала з проїжджої частини, вилетіла на тротуар і зупинилася лише після того, як знесла електроопору та пошкодила цегляну стіну будинку. Завдяки щасливому збігу обставин, на той момент на тротуарі не було перехожих. У «Шкоді» спрацювали подушки безпеки і водій та його пасажирка серйозних ушкоджень не отримали. Їх оглянули медики із бригади швидкої допомоги. Самі люди від госпіталізації відмовилися. Автомобіль потребує серйозного ремонту, стовп відновленню не підлягає.

Робоча версія причини ДТП — водій заснув за кермом. Можливо, пенсіонеру, власнику «Шкоди», стало зле. Свідки, які перебували на місці події, говорять, що автомобіль рухався з невеликою швидкістю.

 

«Камаз» протаранив «сімку»

Майже через годину на Михайлівській сталася чергова ДТП. Цього разу  — на перехресті, яке місцеві жителі називають Смертний.

Як розповіли очевидці події, водій «ВАЗ-2107», котрий їхав по вулиці Касьяна від «першої» школи» до центру міста, не пропустив вантажівку «Камаз». Вантажівка протаранила «сімку» у правий бік. На щастя, обійшлося без людських жертв, хоча в салоні легковика була пасажирка.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2020, 19:34 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації