Вхід | Реєстрація

Кубок афганців вдруге попрямував у Вітрову Балку

Кубок афганців вдруге попрямував у Вітрову Балку

У минулу суботу спортивна організація "Колос" спільно з районною спілкою ветеранів Афганістану провели традиційний волейбольний турнір серед представників сільських громад. Змагання присвячувалися 31-ій річниці виведення військ із Афганістану.

У турнірі взяли участь 13 команд, які були розділені на дві ліги. Ігри проходили в дитячо-юнацькій спортшколі та ліцеї №2.

У ІІ лізі за призові місця боролися волейболісти з Бродщини, Сухинівки, аграрного ліцею та шкіл. За підсумками проведених ігор, третє місце здобула команда з Бродщини, другу сходинку посів колектив ліцею №2, а кращими серед команд ІІ ліги стали спортсмени з аграрного ліцею.

За звання кращої волейбольної команди району та перехідний трофей змагалися дев҆ ять колективів І ліги, які були розподілені на три групи. У першій групі сильнішими виявилися волейболісти з Вітрової Балки, які обіграли своїх опонентів з Придніпрянського (25:12) та Підгори (25:16). У ІІ групі біличани, здобувши перемогу в Бутенок (25:10) та Дрижиної Греблі (25:6), забезпечили собі вихід у фінал.

Іванівські волейболісти в третій групі були сильнішими за спортсменів із Дашківки та Озер, 25:18 і 25:16 відповідно

За підсумками змагань третє місце посів колектив з Іванівки. Володарем кубку стала молода та амбітна команда з Вітрової Балки, яка, як і в минулому році, здолала білицьких волейболістів. Рахунок зустрічі — 25:21.

Команда переможців грала в такому складі: Віталій Федорцов, Владислав Дрига, Олег Юркін, Дмитро Жорняк та брати Володимир і Валерій Федь.

Учасників змагань привітали голова «Колосу» Віталій Детюк та заступник голови районної спілки ветеранів Афганістану Микола Тітаренко. Вони вручили кубок переможцям і призи кращим гравцям турніру за амплуа: кращий  розігруючий — Олег Юркін (Вітрова Балка), кращий атакуючий — Євгеній Степаненко (Білики), кращий блокуючий — Дмитро Фуга (Іванівка), кращий гравець — Дмитро Жорняк (Вітрова Балка).


Автор: Роман МІЛЬКО, представник спорторганізації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2020, 19:47 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації