Вхід | Реєстрація

У волейбол найкраще грають у Прядівці

У волейбол найкраще грають у Прядівці

У передостанній день січня в спортивному залі Царичанської ДЮСШ зібралися юні поціновувачі гри у волейбол. Учні місцевих шкіл визначали, хто ж із них є найвправнішим у цьому виді спорту.

Організатором змагань став Ігор Майний, відомий у Царичанському районі гравець. Ігорю давно вже виповнилося сорок років. Але він і до цього часу беру участь у волейбольних змаганням, причому успішно виступає не лише за ветеранські команди, його підготовці можуть позаздрити і двадцятирічні.

Ігор Майний не лише грає у волейбол сам, він пропагує цей вид спорту серед молоді. Тому й організовує змагання, подібні до турніру, що відбувся в Царичанці. Турнір мав статус відкритої першості Царичанської об’єднаної територіальної громади. У ньому взяли участь 16–17-річні учні місцевих шкіл. Царичанську громаду представляли школярі як і з самого селища, так і з Прядівки. У гостину до царичан приїхали учнівські команди із Китайгорода та Ляшківки.

Змагання проходили за коловою системою. У вирішальному поєдинку, що мав вирішити долю першого місця, на майданчику зустрілися учні Прядівської і Китайгородської шкіл. Запеклим їх протистояння назвати було важко. Прядівчани легко і невимушено перемогли у двох партіях. Це й не дивно, адже тренує їх уже згаданий Ігор Майний.

А ось за третє місце дійсно поборолися учні Царичанської та Ляшківської шкіл. Першу партію із мінімальною перевагою виграли царичани, у другій з такою ж перевагою тріумфували школярі з Ляшківки. Вони ж святкували перемогу і в третій, вирішальній, партії. А з цим — виграли весь матч і зайняли почесне третє місце.


Автор: Володимир Тимошенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2020, 12:43 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації