Вхід | Реєстрація

Пільговий рейс у Кобеляки діятиме і в цьому році

Пільговий рейс у Кобеляки діятиме і в цьому році

Жителі Бутенківської громади, які відносяться до пільгових категорій, безкоштовно їздитимуть у райцентр.
На початку минулого року в Бутенківській громаді виникла проблемна ситуація стосовно перевезення пільгових категорій населення. На території ОТГ не було перевізника, який би обслуговував населені пункти громади та доставляв пільговиків у Кобеляки.

Згідно програми з відшкодування витрат на перевезення пільговиків, яку прийняли депутати Бутенківської сільської ради, було виділено 120 000 гривень. Половина коштів передбачалась на відшкодування проїзду залізничним транспортом, половина — автомобільним. Оскільки автобусний рейс Бутенки — Кобеляки був відсутній, сільська рада уклала договір на нерегулярні перевезення з підприємцем Олександром Хряпою.

Із 12 березня автобус перевізника почав возити пільговиків Бутенківської ОТГ у Кобеляки кожного вівторка та четверга.

30 січня цього року виконавчий комітет сільської ради поновив договір із ФОП Олександром Хряпою на нерегулярні перевезення автомобільним транспортом пільгових категорій населення. Відповідно до інформації, вказаної на «Прозорро», перевізник надаватиме послуги з 30 січня по 31 грудня. За перевезення пільговиків сільська рада заплатить 156 240 гривень.

Як розповів заступник сільського голови Ігор Федь, дні поїздок для пільговиків та маршрут автобуса залишається незмінним.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2020, 12:05 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації