Вхід | Реєстрація

П’ятдесят — саме час зайнятись фізкультурою

П’ятдесят — саме час зайнятись фізкультурою

На жаль, більшість українців помилково вважають, що «розмінявши» п’ятий чи шостий десяток років життя, вони із радощі сьогодення можуть собі дозволити лише бавитися з онуками. Так, онуки — це чудово, але життя цим не обмежується. І в п’ятдесят, і «за п’ятдесят» можна і потрібно займатися фізкультурою. І це з успіхом доводять наші земляки-царичани.

1 лютого в селищі Магдалинiвка Днiпропетровської областi вiдбувся турнiр із футзалу серед команд, за які мали право виступати виключно гравці, чий вік перевищив п’ятдесят років. У турнірі ветеранів взяли участь — «Газовик» (Перещепине), «Темп» (Солоне), «Орiль» (Царичанка) та господарі змагань «Колос» (Магдалинiвка).

Звичайно ж, у змаганнях ветеранів чисто спортивний результат не є головним. Для більшості учасників на першому місці є соціальна складова. Фізкультурники не лише грають у футзал, а спілкуються між собою, діляться враженнями і спогадами. Так було і в Магдалинівці. Ніхто не «рвав серце», не «лягав кістками» заради перемоги, досвідчені спортсмени розуміли, що потрібно отримати від гри максимум задоволення і не завдати шкоди суперникам.

Переможцями турнiру стали футболiсти команди «Газовик» (Перещепине). «Темп» із Солоного та царичанська «Орiль» набрали однакову кiлькiсть очок, але за рiзницею забитих i пропущених голів друге місце віддали «темповикам». Наші земляки посіли призове третє місце. Господарі-магдалинівці виявилися настільки гостинними, що пропустили вперед усіх суперників, посівши четверте місце. Але, повторюся, зайняте місце нікого не знітило.

Хочеться вiдзначити нашого ветерана, п’ятидесятивосьмирічного Сергія Iльченка, який забив три голи нашим сусiдам з магдалинівського «Колоса». Це і принесло нашій команді перемогу, адже «Оріль» у тому матчі виграла із рахунком 3:2.

Виносимо подяку органiзаторам турнiру!


Автор: Ігор Пилипенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 лютого 2020, 15:15 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації