Вхід | Реєстрація

У Полтаві стартував регіональний конкурс «Учитель року – 2020»

У Полтаві стартував регіональний конкурс «Учитель року – 2020»

З 10 до 13 лютого у Полтавські області триватиме другий (регіональний) тур всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2020”. У Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М. Остроградського відбулося урочисте відкриття конкурсу. 

У залі зібралися переможці відбіркового етапу конкурсу, які у грудні 2019 захищал проєкти та дослідження, проводили майстеркласи та проходили тестування з фахової майстерності. «Новини Полтавщини» розповідають, що із зареєстрованих 81 педагога відібрали 25 кращих.

Серед них – і викладач образотворчого мистецтва Березоворудської ЗОШ Пирятинського району Валентина Тесленко. 

“Конкуренція завжди надихає. Цікаво побачити досягнення колег, і спробувати себе в іншій іпостасі. Звісно, коли я ще була ученицею, були традиційні уроки образотворчого мистецтва, а зараз є й нетрадиційні техніки малювання, котрі спрощують дітям завдання і дають впевненість у своїх силах”, – розповіла педагог. 

Учасників привітала заступник директора з науково-методичної роботи ПОІППО Наталія Корягіна. 

“Професія вчителя дуже складна. Бажаю, щоб цей конкурс приніс багато нових знайомств та ідей, які будуть мати своє втілення у майбутній педагогічній діяльності. Ваші здобутки поповнять бібліотеку кращого педагогічного досвіду Полтавщини”, – запевнила вона. 

 

 

Заступник голови Обласної організації профспілки працівників освіти і науки Наталія Скиба розповіла, що цьогоріч профспілка вирішила збільшити фінансування конкурсу. 

Конкурсні змаганні відбуватимуться за 5-ма номінаціями: “Зарубіжна література”, “Історія”, “Образотворче мистецтво”. “Початкова освіта” і “Хімія” – по 5 конкурсантів у кожній. Уроки проводитимуться на базі Полтавської ЗОШ №29, Полтавської гімназії №33 та Полтавського національного педуніверситету ім. Короленка. 

Фахове журі перевірятиме учасників у кількох випробуваннях – відкритий урок, практична робота, методичний практикум, хімічний експеримент і методичний експерт. П’ятірка переможців регіонального туру конкурсу представлятиме область на всеукраїнському фіналі змагання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2020, 17:42 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації