Вхід | Реєстрація

У Полтаві переповнена маршрутка врізалася у тролейбус

У Полтаві переповнена маршрутка врізалася у тролейбус

У Полтаві, по вул. Небесної Сотні, 12 лютого, близько 7-ї години,  сталася ДТП за участю маршрутного таксі та тролейбуса техобслуговування.

Унаслідок зіткнення до медичної установи звернулися п’ять пасажирів з мікроавтобусу. Критичних пошкоджень нема, однак у однієї людини забій щелепи, а у дівчини-пасажира вибиті зуби. Полтавські патрульні складають адміністративну постанову на водія маршрутки через переобладнання — в нього демонтовані два сидіння, а це не передбачено за технічною характеристикою. Таку інформацію журналістам надала Катерина Григоренко із патрульної поліції Полтави.

За даним фактом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за кваліфікуючими ознаками ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років. 

Наразі слідство встановлює всі обставини та причини ДТП.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2020, 10:53 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації