Вхід | Реєстрація

Траса Дніпро-Решетилівка атакована вандалами: масово валять опори (Відео)

Траса Дніпро-Решетилівка атакована вандалами: масово валять опори (Відео)

Траса Дніпро-Решетилівка, яка з'єднає обласний центр з Києвом, піддалася атаці вандалів, які масово знищують освітлення.

Про це кореспондент «ДП» дізнався на сторінці громадського працівника Віктора Романенко.

За його словами перші випадки вандалізму були зафіксовані ще влітку, але до сих пір поліція не знайшла винних.

«На будівництві траси Н-31 невідомі особи псують стовпи освітлення з метою заволодіння дороговартісними LED-лампами та подальшого їх перепродажу.

За словами робітників вартість однієї нової лампи становить 7700 грн, на перепродажу можно заробити близько 2500 грн. Але загальні збитки через цей вандалізм вимірюється сотнями тисяч гривень.

Даний злочин був вперше зафіксований влітку 2019 року, коли зняли перші 4 лампи, відповідна заява була передана до поліції, але, на жаль, до лютого 2020 року поліції не вдалось розслідувати дане правопорушення і воно повторилось, ще вісім стовпів було повалено вже цього місяця та ми зафіксували, що вже є наступний стовп, який ймовірно злочинці готують до того, щоб повалити.

Звертаємось до Національна поліція України, шановні, скільки має бути пошкоджено та знищено держаного майна, щоб ви нарешті відреагували та виконали свою роботу?

Та просимо голову Дніпропетровська обласна державна адміністрація Олександр Бондаренко взяти дану ситуацію під особистий контроль, інакше «стройка века» під загрозою зриву», – пише він.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2020, 14:47 | Царичанка | Надзвичайне
1. Fed654Frumos / 13 лютого 2020, 16:49
Що твориться...’’Зе прийдЕ порядок наведе’’:). Та воно ’’ні риба ні м’ясо’’.Навіть 'ніякий' Ющенко проти нього-монстр.

Змінено 13.02.2020, 16:50
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації