Вхід | Реєстрація

Не залишайтеся на самоті зі своїми думками

Не залишайтеся на самоті зі своїми думками

У цьому році продовжує діяти бюджетна програма щодо проведення заходів із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС.

Постановою Кабінету Міністрів від 27 грудня 2017 року №1057 затверджено Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях. Метою психологічної реабілітації є збереження або відновлення фізичного та психологічного здоров’я, зниження частоти та тяжкості наслідків перенесених психічних травм у формі гострих стресових реакцій, запобігання інвалідності, профілактика агресивної та саморуйнівної поведінки.

Управління соціального захисту населення Кобеляцької райдержадміністрації організовує заходи із психологічної реабілітації учасників АТО та постраждалих учасників Революції Гідності. Для цього укладається тристоронній договір про надання послуг із психологічної реабілітації між управлінням, отримувачем послуг та реабілітаційним закладом. За цим напрямком управління співпрацює із ДП «Південь-Курорт-Сервіс», санаторієм «Орізонт» та медичним центром «Нові Санжари» Національної гвардії України.

На виконання програми в 2020 році Управлінню соцзахисту населення відділено 119 475 гривень. Для вибору реабілітаційного закладу постраждалим учасникам Революції Гідності та учасникам АТО/ООС необхідно звертатися в управління за адресою: Кобеляки, вулиця Успенська, 1 або за телефоном (05343) 3–10–93.


Автор: Олена КАБЛУЧКА, спеціаліст УСЗН


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2020, 09:00 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації