Вхід | Реєстрація

Лосіни для спорту: сексуально і функціонально

Лосіни для спорту: сексуально і функціонально

Сучасні жінки із кожним роком все більше і більше уваги приділяють заняттям фізичною культурою. Адже зрозуміли, що саме це дає можливість максимально довго зберегти здоров’я, активність у всіх сферах життя та сексуальну привабливість. Жодні креми, мазі, дієти та навіть всесильні пластичні хірурги не зможуть зробити для людини більше аніж здавалось би банальна йога чи постійні ранкові пробіжки.

Саме тому зараз у спортзалах, тренажерах і на стадіонах кількість жінок різко збільшилася. І вони вже виступають там зовсім не у ролі пасивних глядачів. Ні, жіноцтво активно і з азартом освоює нові й нові види спорту. Не забуваючи при цьому бути привабливими навіть під час фізичних навантажень.

 

Лосіни спочатку призначались для чоловіків

А що для цього потрібно? Зовсім не вишуканий макіяж, як хтось помилково може подумати. Для цього потрібен красивий і функціональний одяг. І не в останню чергу – лосіни спортивні. Напевне не кожна жінка знає по те, що лосіни, вони ж, легінси, вони ж, дольники, на початку своєї славної і довгої історії були суто чоловічим одягом. У вісімнадцятому столітті їх із задоволенням носили чоловіки, які вибрали для себе основним видом занять військову справу. І підкреслювали ці штани із шкіри лося саме чоловічі принади. Щоправда тодішні лосіни можна було назвати сексуальними, але зовсім не функціональними. Адже одягати їх доводилося у змоченому вигляді. Зараз можна тільки уявити і поспівчувати чоловікам на яких ці вузькі брюки висихали.

Зараз лосіни в основному носять жінки. І в основному використовують їх саме під час занять фізкультурою. Ну хіба що легендарна Алла Пугачова зробила їх незмінним елементом свого сценічного образу.

Кмітливі і заповзятливі виробники спортивного одягу швидко зорієнтувалися у ситуації і почали випускати леггінси, пристосовані для того чи іншого виду спорту. В одних зручніше бігати, інші більш придатні для вправ із йоги, в третіх зручніше займатися силовими видами спорту у тренажерному залі.

Для кожного виду тренувань розроблені лосіни, які мають унікальні особливості, що робить їх максимально функціональними. Поєднує цей одяг лише одне – сексуальність. У будь-яких лосинах жінки виглядають однаково звабливо. Зрештою, це зрозуміло.  Адже фізкультурою жінки займаються не лише для того,щоб довше жити. Довголіття довголіттям, а необхідність бути привабливою ніхто не відміняв.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2020, 12:01 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації