Вхід | Реєстрація

«Ми подолали таке явище як незаконні автозаправні станції», – Олег Синєгубов

«Ми подолали таке явище як незаконні автозаправні станції», – Олег Синєгубов

У результаті боротьби з незаконними АЗС на Полтавщині перевірили понад 150 об’єктів. Такого явища як масові незаконні автозаправки в області немає. Якщо такі випадки виникають, то вони мають поодинокий характер.

Про це сказав голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.

«Здебільшого ми подолали таке явище як незаконні автозаправні станції. Якщо до нас надходить сигнал від громадян чи представників бізнесу, інформація передається до правоохоронців, і її перевіряють. Також маємо зворотній зв’язок – підтвердилася інформація чи ні. Всі відповідні звіти надали до Кабміну. На зробленому не зупиняємося,  відпрацьовуємо це питання постійно», – сказав Олег Синєгубов.

Про протидію незаконному обігу та роздрібній торгівлі пальним йшлося на селекторній нараді, яку провів Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук з головами ОДА.

Глава Уряду зазначив, що тема нелегального ринку пального – одна з актуальних проблем, над вирішенням якої спільно з регіонами Уряд працюватиме на постійній основі.

«Важливо доносити і бізнесу, і громаді, що виявлення нелегальних АЗС – це постійне явище. Мають всі усвідомити – без документів працювати не можна. Ми боремося за те, щоб не було нелегальної реалізації пального. За кілька місяців має запрацювати централізована система, в якій будемо бачити весь обіг пального. Контрабандне пальне потрібно позбавити ринків збуту», – наголосив Олексій Гончарук.

За інформацією начальника Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС України Сергія Солодченка, загалом призупинено діяльність майже 600 незаконних АЗС.

«Із заправних станцій вилучили понад 11 тисяч тонн пального, яке знаходиться на зберіганні, вживатимемо заходів, щоб його реалізувати легально. Складено понад 355 протоколів адмінпорушень. Питання на постійному контролі, всі АЗС перевіряються, робота не припиняється», – сказав Сергій Солодченко.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2020, 11:15 | Полтавщина | Суспільство
1. alist / 20 лютого 2020, 10:06
Ну а поки новосанжарці готовляться спалити евакуйованих на покришках і зарити їх бульдозером, а губернатор не найде «лівих» АЗС, таких собі депутат Дубінський розписав, хто він - пан Синегубов і Ко. І враховуючи, що за ним стоїть Коломойський, який уже почав зливати накоплений компромат на ЗеСлуг, а Синегубов не ломонувся подавати на Дубінського в суд за наклеп, то видно таки правда там є . Читайте, хто вони Синегубов, Касай, і Ко.
Посилання на dubinsky.pro
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації