Вхід | Реєстрація

Пауерліфтери підіймають планку

23–24 січня у Полтаві відбувся чемпіонат Полтавської області з пауерліфтингу. Змагання проходили на високому рівні, хоча і в дуже холодному залі. Спортсменам доводилося боротися з металом і холодом одночасно.
Незважаючи на високий рівень допуску (по першому дорослому розряду), від Нових Санжар у змаганнях взяли участь два спортсмени. У ваговій категорії до 56 кг — Максим Поставний, який у відкритому кубку ФСТ «Колос» 26 грудня 2009 року здобув перше місце. А у категорії до 60 кг — Віталій Кас’яненко.
Максим, незважаючи на травму, отриману у другій вправі — жимові лежачи, продовжив змагатись і виборов друге місце. Віталій же добився здійснення своєї давньої мети і подолав планку кандидата у майстри спорту України та здобув перше місце. Він — наймолодший з усіх учасників змагань — у свої 15 років переміг у чемпіонаті серед дорослих. На змаганнях виступав і його старший брат — Сергій Кас’яненко, який посів 4 місце у досить складній групі. Ще одному випускнику відділення пауерліфтингу Нових Санжар — Сергію Ященку — вдалось виконати норматив КМСУ. З чим його і вітаємо. Це — вже третій КМСУ, що вийшов із маленького тренувального залу Нових Санжар.
А вже 13 лютого Віталій Кас’яненко взяв участь у чемпіонаті Полтавської області із жиму лежачи. І переміг, піднявши 102,5 кг.

Автор: Юрій СТРЮК, директор Новосанжарської ДЮСШ, тренер з пауерліфтингу, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:02 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації