Вхід | Реєстрація

Вирішувати проблему приїхали Аваков і Ляшко

Вирішувати проблему приїхали Аваков і Ляшко

О 13:30 у центр Нових Санжар прибув кортеж з кількох позашляховиків та мікроавтобусів. З нього вийшли міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков та заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Аваков повідомив, що всі українці, які прилетіли літаком із Китаю, пройшли повторне обстеження. У жодного з них не виявлено підвищення температури чи інших ознак хвороби. Евакуйовані 21 тижні перебуватимуть у медичному центрі «Нові Санжари». Їх оглядатимуть медики, котрі супроводжували їх під час подорожі з Китаю. Місцеві жителі не матимуть доступу до санаторію. Територію медустанови охоронятиме нацгвардія. Ляшко, у свою чергу, заявив, що більшість евакуйованих українців пройшли 2-тижневий карантин. Їх двічі обстежували у Китаї, та один раз в Україні. У випадку, якщо відбуватимуться зміни у їхньому стані здоров’я, їх відразу вивозитимуть з Нових Санжар на спецтранспорті.

Також посадовці сказали, що Україна стала 21-ою країною, яка забрала своїх жителів з Китаю. Крім того, зі слів Авакова, з початку епідемії із Китаю в Україну прилетіли 7000 наших громадян. Стосовно того чому евакуйованих українців поселять у Санжарському санаторію міністр наголосив, що медустанова є у підпорядкуванні нацгвардії і повністю відповідає необхідним вимогам.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2020, 13:58 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації