Вхід | Реєстрація

Обласні шахові змагання

Обласні шахові змагання

Восьмий рік поспіль у Новосанжарському шаховому клубі відбувся чемпіонат області із швидких шахів, присвячений пам’яті Івана Джалого.

Суддівську колегію очолював голова обласної федерації шахів Григорій Щербов.

Учасників турніру привітав заступник селищного голови Валентин Івашина, директор Новосанжарської школи Микола Решетило та Світлана Джала.

Змагання проводились у сім ігрових турів, з обрахунком національного рейтингу. У турнірі взяли учать 24 шахісти, із них — дев’ять юних вихованців шахового гуртка БДЮТ.

Доля чемпіонства вирішувалася в останніх двох турах, де п’ятірка учасників боролася за «золото». Переможцем змагань став Василь Величко (Лубенський район), друге місце посів Григорій Щербов (Лубни), третє — новосанжарець Віталій Постольник.

Учнівська трійка лідерів: Микола Зімовец, Олександр Божинський та Сергій Антоненко. Серед ветеранів відзначили Миколу Повякала, а серед дівчат — Олександру Завалій.

Переможці отримали медалі, грошові винагороди і квіти, школярі — цінні й солодкі подарунки.


Автор: Віталій БАБАЄВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2020, 09:11 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації