Вхід | Реєстрація

«Урожай» зібрали вдалий

Вже традиційно кожної зими в Кобеляках проводиться розіграш кубка райради ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад.
Не став виключенням і цей рік. Турнір, в якому брали участь 22 команди, відбувся на стадіоні «Колос», на майданчику із штучним покриттям. Змагання були розподілені на два етапи. У першому етапі команди були розподілені на 4 групи по 4 команди та 2 групи по 3 команди. Його головною сенсацією став виліт вже на ранній стадії фіналістів першості райради ВФСТ «Колос» з села Красне.
До фінальної частини вийшло 6 найсильніших команд, які були розділені на дві групи. До першої потрапили команди з Мідянівки, Сухинівки та Рибалок. У другій брали участь багаторазові чемпіони району з футболу «Динамо» (Кобеляки), які за вихід з групи змагалися з футболістами Іванівки та Кірового.
Всі матчі футболістів щиро підтримували вболівальники, і тому гравці команд намагалися показати їм всі свої навички та вміння. Як результат, за весь фінальний етап були зафіксовані лише два нічийних рахунки.
З самого початку беззаперечними фаворитами на перемогу в змаганнях вважалися футболісти «Динамо» (Кобеляки). Проте, не так сталося, як гадалося. Ще в груповому турнірі переможці першості райради з Іванівки зуміли відібрати у кобелячан 2 очка. Для виходу в наступний етап їм потрібно було будь що перемагати гостей із Кірового. Це завдання вони зуміли виконати «на відмінно» — 4:0. Попереду був фінал…
Якби хтось сказав, що «Урожай» вийде до фіналу — йому б, напевно, ніхто не повірив. А якби ще додали, що вони  й фінал виграють… Вигравши 2:1 у Сухинівки та зігравши 1:1 зі «Спартаком» із Рибалок, «Урожай» напряму з групи потрапив у фінал, де на них чекав найсильніший суперник з усіх, з ким вони зустрічалися протягом всього турніру.
Перед фіналом були розіграні решта місць.
П’яте місце здобули футболісти з Сухинівки, які розгромили гостей із Кірового 4:0.
В матчі за «бронзу», в якому зустрічалися Іванівка та Рибалки, основний час не виявив переможця — 1:1.В серії післяматчевих пенальті голкіпер номінальних господарів приніс перемогу своїй команді, зумівши відбити один із ударів.
Фінал став таким собі протистоянням першої та другої ліг району. З одного боку — багаторазові чемпіони першої ліги, з іншої — команда, складена з основи «Будекспреса» (одного з лідерів другої ліги). Команди продемонстрували швидкісну та комбінаційну гру. В таких зустрічах виграють ті команди, які краще використовуюсь свої моменти. «Урожай» якісно розпочав матч, зумівши забити 2 швидких голи (один не без допомоги гравця кобелячан). Скоротивши рахунок, команда «Динамо» всима силами перейшла в наступ, проте, незабаром вони пропустили швидку гольову контратаку мідянівських футболістів — 1:3.
До фінального свистка динамівці зуміли скоротити рахунок до мінімуму. На більше в них вже не вистачило сил.
Перемогу і почесне перше місце вибороли футболісти мідянівського «Урожаю». Майстерну гру в турнірі продемонстрували учасники мідянівської команди Коля Голтвянський, Валерій Галаган, Олег Галаган, Ярослав Ломаков, Валентин Ломаков, Сергій Костиря та Ігор Койнаш (керівник команди — Гордійко Василь Макарович).
«Урожай» (Мідянівка) — володарі кубка райради ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед команд виробничих колективів фізкультури та сільських громад. Як мінімум, до наступного року…

Автор: Олег Дубина


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:11 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації