Вхід | Реєстрація

Хокейний матч завершився із волейбольним рахунком

Хокейний матч завершився із волейбольним рахунком
Серія товариських матчів хокеїстів‑аматорів Кобеляцького району продовжилась 28 лютого. В останній день зими в поєдинку зійшлися команди із Перегонівки та Кобеляк.
Цей матч кілька разів переносився через примхи погоди. То сніг, то відлига перетворювали вже підготовлений майданчик то в трасу для лижних гонок, то в басейн для плавання. Врешті-решт, природа виявила свою милість. В неділю температура опустилась до невеличкого мінуса, опадів не було, що й дало можливість провести довгоочікуваний поєдинок. Він відбувся на околиці райцентру на майданчику, облаштованому на колишньому полі фільтрації. Простіше і зрозуміліше кажучи — на міських відстійниках. Команда із Перегонівки прибула вчасно і матч розпочався о 10‑ій ранку. Через нестандартні розміри майданчика, грали по схемі — чотири польових гравці і воротар. З перших хвилин матчу, який розділили на чотири періоди, вималювалась серйозна перевага гостей. Хокеїсти із Перегонівки все робили швидше за суперників — швидше їхали, швидше приймали рішення, швидше віддавали пас. Видно було й те, що в них є тактична схема гри. До того ж, дуже часто, виходячи зі своєї половини поля, віддавала паси через центр, де їх перехоплювали перегонівські форварди. В кінці-кінців, фінальний свисток судді Андрія Гречаного зафіксував рахунок 20:10 на користь гостей. Не дивлячись на такий рахунок, обидві команди визнали, що найкращим гравцем матчу став голкіпер кобелячан Володимир Гергало. Він не боявся ні шайби, ні ключок суперників, ловив і відбивав все, що міг. В ході матчу його почали називати «Третьяком», на честь легендарного радянського хокейного голкіпера.
«Ну, та нічого. Це ж ми перший раз за двадцять років граємо», — заспокоювали один одного після матчу кобеляцькі хокеїсти. «А я вас попереджав, що так буде, — проводив «розбір польотів» арбітр і тренер одночасно Андрій Гречаний. — А ви ще збирались одразу в Комендантівку їхати».
Дійсно, середній вік кобеляцької хокейної команди становить близько 40 років. Більшість із цих чоловіків брали участь у серйозних поєдинках два десятиліття тому. То й не дивно, що вони поступились більш молодим і тренованим спортсменам із Перегонівки. Поступились, але бойового духу не втратили. Тим більше, що форвард перегонівчан Василь Репешко розповів, що бачив, як в Полтаві проходять хокейні баталії за участю сорокарічних спортсменів. За його словами, вони дадуть фору двадцятирічним. От і кобелячани вирішили ще підтренуватись і спробувати вийти на матч-реванш. Якщо погода дозволить. Якщо ні, то перенести його на майбутню зиму.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації