Вхід | Реєстрація

«Стандарт» виграє і програє

«Стандарт» виграє і програє
28 лютого, в останній зимовий день, на майданчику зі штучним покриттям відбулися ігри чергового туру міні-футбольної першості Новосанжарського району.
Цей тур за календарем чемпіонату мав бути останнім. Але через непередбачувану зимову погоду організаторам довелося перенести аж п’ять турів. Так що команди і глядачі будуть тішитись міні-футболом  весь березень. Щонайменше.
Іще перед Днем Святого Валентина зіграли один із перенесених матчів. На слизькому газоні майданчику «Райвідділ МВС» поступився «Стандарту» — 5:6. Минулої ж неділі команди із задоволенням виходили на ідеально чистий штучний газон міні-футбольного поля. Для цьогорічної зими це — просто-таки рідкість. А на гарному полі, що не кажіть, а грати вдвічі приємніше. В першій зустрічі дня краще це вдавалося сухомаячківському «Темпу», який впевнено переміг руденківську «Зорю-2» — 4:2. До речі, після цього туру сухомаячани вже посіли четверте місце у турнірній таблиці. А оскільки «Темп» має ще дві гри у запасі, то в перспективі цілком може поборотися за місце у призовій трійці.
Наступний матч видався нервовим, безкомпромісним і багатим на неоднозначні суддівські рішення. А в його підсумку «Новосанжарський НВК» переграв «Газовик» — 5:3.
Драбинівська «Чиста криниця» протягом першого тайму грала на рівних із руденківською «Зорею-1». Але зрештою лідер першості довів свій високий клас і здобув «суху» перемогу над драбинянами з рахунком 4:0.
Наймолодша за складом учасників команда «Стандарт» довгий час ні в чому не поступалася «Силі ради», але другий тайм провалила і в підсумку програла — 2:5.
Безжалісна «Ніка» цього разу не залишила каменю на камені від лелюхівської «Вороної» — 7:2. Тепер шанувальників міні-футболу найбільше цікавить — чи зможе «Ніка» перемогти «Зорю-1» і серйозно поборотися за перше місце?
В останній зустрічі дня молода забрідчанська «Ворскла» протистояла досвідченому «Райвідділу МВС». Перемогти могли як ті, так і інші. Але закінчилося все, як це часто буває у футболі, результативною нічиєю — 3:3.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:13 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації