Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі армреслери знову другі

Кобеляцькі армреслери знову другі
У минулі вихідні в селі Абазівка, що під Полтавою, відбулися змагання Кубку Полтавської області спортивного товариства «Колос» серед дорослих. У них взяли участь і армреслери Кобеляччини, котрі в підсумку зайняли почесне друге місце у загальнокомандному заліку.
Кубок «Колосу» виборювали спортсмени із Кобеляцького, Полтавського, Кременчуцького, Глобинського, Козельщинського і Гадяцького районів. Перше місце в командному заліку зайняли господарі змагань — збірна Полтавського району. Кобелячани, котрі набрали рівну з ними кількість залікових балів, поступились лише за додатковими показниками. А саме — за кількістю перших місць.
В особистому заліку на найвищу сходинку п’єдесталу піднімались Марина Левченко і Артем Письмак, друге місце зайняли Олег Дудко, Володимир Голтвянський і Роман Папуця. Галина Хряп виборола бронзову нагороду. Потрібно також відзначити виступ Олега Вініченка, який зайняв четверте місце, поступившись «бронзою» супернику лише через більшу власну вагу.
Зараз збірна Кобеляцького району із армспорту готується до чемпіонату області, який на початку квітня відбудеться в Кобеляках.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації