Вхід | Реєстрація

«Маленькі сови» дарують надію суперникам

«Маленькі сови» дарують надію суперникам
Здається, інтрига в цьогорічній зимовій першості Кобеляк з міні-футболу з кожним новим туром лише закручується. Фаворити зазнають несподіваних поразок, з’являються нові лідери, кожен отримує шанс стати чемпіоном.
В останній день зими на футбольному полі знову не обійшлося без сенсації. У навколофутбольних та вболівальницьких колах лише про це й говорили. «А ви чули, що «Сови» пролетіли!», «Сухинівка «взула» Кобеляки», — такими новинами ділились між собою любителі футболу. Дійсно, перед початком гри між сухинівською «Стрілою» і «Маленькими совами» із Кобеляк, безперечним фаворитом вважалась саме остання команда. «Сови» потужно розпочали турнір, без проблем обігруючи своїх суперників. І, здавалось, ніхто, крім земляків із «Колоса», не може зупинити їх на шляху до чемпіонства. А «Стріла»… «Стріла», в якій зібрані молоді, здібні футболісти на чолі із супенадійним ветераном-воротарем Романом Андрейком розпочала турнір із поразок. Цю команду вважали перспективною і не більше. Аж раптом…
Матч між «Стрілою» і «Совами» розпочався без розвідки, із взаємних атак. Кобелячани виставили звичний бойовий склад, а сухинівчани підсилились технічним форвардом Сергієм Тоноянцом. «Стріла» повела в рахунку 1:0, а потім 2:0. «Сови» не опустили крила і, користуючись помилками суперників, зрівняли рахунок. Перший тайм матчу закінчився внічию. А ось в другому забивали лише футболісти із Сухинівки. Сергій Тоноянц забив 2 голи сам і тричі віддавав результативні передачі. Рахунок гри 5:2 на користь «Стріли». Цією поразкою «Маленькі сови» подарували надію на чемпіонство й іншим учасникам змагань у першій групі. А суперники своїх шансів у звітному турі не втрачали.
Кобеляцький «Колос» грав із шенгурівським «Ланом». Обидва тайми на полі йшла рівна боротьба. Та все ж, кобелячани виглядали дещо соліднішими і впевненішими. Особливо їм вдавалась реалізація гольових моментів. «Колос» переміг із популярним рахунком 5:2.
Поєдинок між «Буциками» та «Рибалками» став справжнім святом красивого комбінаційного футболу. Кобелячани досить швидко забили три голи і далі грали на куражі, в своє задоволення. Форварди «Буциків» Євген Безуглий та Володимир Калюжний елегантно обігрували своїх суперників і, навіть, дозволяли собі таку вільність, як перепасування перед пустими воротами «Рибалок». Та все ж, «назабиватись» змогли всі, навіть, воротар «Буциків», який реалізував пенальті. Особливо красивим був останній гол, коли Володимир Калюжний, обвівши воротаря, запустив м’яча «за комірець» вже захиснику «Рибалок». 10:5 — так перемогли «Буцики».
В останньому поєдинку туру грали команди «Молодь» та «Проц і Ко». Перший тайм став дуже вдалим для молодих кобеляцьких футболістів. Спочатку швидкий і настирливий Микола Іваненко буквально заштовхав м’яча у ворота «Проциків», а потім потужно пробив зі штрафного В’ячеслав Калитка. У досвідчених суперників гра відверто не клеїлась. Вони більше кричали один на одного, аніж грали у футбол, втрачаючи сили і концентрацію.
В другому таймі характер гри мало змінився. Здавалось, «Молодь» переможе. Але в одному із епізодів гри м’яч потрапив у руку Олександру Калитці і «Процики» отримали право на пробиття пенальті. Удар був точним і рахунок став 2:1. Потім старшим і досвідченішим футболістам «Проц і Ко» таки вдалося дотиснути «Молодь» і забити ще 2 голи. І з цим здобути вольову перемогу. Хоча, як тренер «Молоді», так і частина вболівальників, а точніше, вболівальниць, гучно висловлювали свій протест з приводу суддівства. На їх думку, судді не призначили два очевидних пенальті у ворота «Проциків».
Так чи інакше, а багатий на голи і сенсації міні-футбольний тур закінчився. Попереду — нові інтригуючі матчі.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації