Вхід | Реєстрація

Нехворощани проводжали зиму в перший день весни

Нехворощани проводжали зиму в перший день весни

1 березня в Нехворощі відбулося театралізоване свято проводів зими і зустрічі весни. Гостей заходу привітав голова громади Юрій Мовчан, який побажав гарних урожаїв та злагоди в сім’ях.

Після привітань до глядачів виїхала підвода, якою управляли музиканти й артисти. Вони привезли з собою Весну і трьох її братів — Березня, Квітня і Травня. Зима зустріла гостей із хлібом-сіллю. Передавши свої повноваження теплій порі, вони всі разом спалили на вогнищі опудало.

Продовжилося святкування концертною програмою, яку підготували учасники самодіяльності усіх закладів культури. Учергове порадували своїм виступом баяністи-гармоністи «Реальні мужики». Хедлайнером свята став родинний гурт «Світовіт» з Кремеенчуцького району.

Також гостей заходу частували капусняком від шеф-повара Лідії Палаш.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації