Вхід | Реєстрація

Здайте зброю добровільно

На території Кобеляцького району починається місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухівки.
З метою недопущення фактів використання вогнепальної зброї не за призначенням, попередження її незаконного розповсюдження в термін з 1 березня по 1 квітня 2010 року проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухівки, спецзасобів і технічно-несправної зброї.
Попереджаємо!
У разі виявлення працівниками міліції зброї, яка незаконно зберігається, правопорушники будуть притягуватися до адміністративної відповідальності за:
Стаття 190. Порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї або без такої, тягнуть за собою накладення штрафу від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї.
Стаття 191. Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів тягне за собою накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням зброї і бойових припасів або без такого, тягнуть за собою накладення штрафу від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї і бойових припасів або без такої.
Стаття 192. Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік, тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або до кримінальної відповідальності за ст. 263 — незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, або штрафом до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі від двох до п’яти років.
Кожен громадянин, який здав і хоче зареєструвати незареєстровану зброю на себе, зможе це зробити в установленому порядку.

Автор: РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 12:51 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації