Вхід | Реєстрація

У зоні ООС російський снайпер підстрелив мирного жителя

У зоні ООС російський снайпер підстрелив мирного жителя

За повідомленням пресцентру Об’єднаних сил, 7 березня, російські окупаційні війська вели вогонь на ураження по мирному цивільному населенню прифронтової Мар’їнки, Донецької області. Під час ворожого снайперського обстрілу зазнав поранення мирний житель, який на той час знаходився за кермом свого автомобіля.

Військовослужбовцями підрозділу Об’єднаних сил оперативно була проведена евакуація чоловіка із сектору обстрілу. У безпечному місці військовими медиками було надано перша медична допомога пораненому, далі його негайно доставлено до найближчого медичного закладу.

За даними розвідки, активізація ворожих снайперів тут невипадкова. Сюди полюбляють заїжджати з росії випускники снайперської школи. Поблизу Мар’їнки вони складають свої іспити і відточують стрілецькі навички.

Зважаючи на те, що ворожий снайпер вів вогонь, прикриваючись будинками мирних мешканців на тимчасово окупованій території, українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали, аби не наражати на небезпеку цивільне населення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2020, 12:23 | Полтавщина | Надзвичайне
1. Седой / 9 березня 2020, 16:08
судя по фото, не такой он уж и русский :(
2. Ltava / 9 березня 2020, 19:59
1.Седой
« по фото»


Фотка лева:))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації