Вхід | Реєстрація

Заяви на весілля не приймають

Заяви на весілля не приймають

Поки в Міністерстві охорони здоров’я рекомендують закрити всі магазини, крім продуктових і аптек, у відділах державної реєстрації актів цивільного стану починають діяти обмеження для прийому громадян. Людей будуть приймати тільки з питань реєстрації смерті і народження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства юстиції України.

«Безпосередній прийом громадян буде здійснюватись виключно з питань державної реєстрації народження, смерті і видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при похованні», — йдеться в повідомленні.

У Міністерстві відзначили, що шлюби, заявки на які вже подані, зареєструють. Розлучення за взаємною згодою теж будуть фіксувати.

Однак громадянам надана можливість отримати консультацію або подати документи, необхідні для державної реєстрації актів цивільного стану, онлайн за допомогою веб-порталу «Звернення в сфері державної реєстрації актів цивільного стану».


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2020, 15:54 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації