Вхід | Реєстрація

Коронавірус в Україні: кількість зафіксованих випадків на 21 березня

Коронавірус в Україні: кількість зафіксованих випадків на 21 березня

МОЗ підтвердив нові випадки інфікування

Кількість хворих на коронавірус в Україні на 21 березня збільшилася до 41. У зв'язку з ростом захворюваності COVID-19, режим НС оголошено вже в трьох областях країни. Детально про виявлені випадки і підозри, а також дані по регіонах - на РБК-Україна.

 

Статистика МОЗ по областях

Чернівецька область - 25 інфікованих (1 летальний). Продовжує лідирувати за кількістю хворих. Серед них є особи, які заразилися всередині країни, після контакту з інфікованими за кордоном.

Саме в Чернівцях 3 березня був зафіксований перший випадок коронавіруса в Україні. Чоловік успішно пройшов лікування, і 20 березня його вже виписали з лікарні, - пише «РБК Україна».

16 березня в лікарні померла 33-річна жителька Чернівців з позитивним результатом тесту на COVID-19.

Голова Чернівецької ОДА розповів про географію поширення коронавіруса в області:

  • 11 осіб в селі Колінківці Хотинського району
  • 7 осіб в селі Брусниця Кітсманського району
  • 1 людина в місті Хотин
  • 1 в селі Топорівці Новоселицького району
  • 1 в селі Лужани Кнтсманського району
  • 1 в Чернівцях
  • 1 в селі Їжівці Стороженецького району

Київ - 3 випадки. Двоє з тих, що заразилися, нещодавно повернулися з країн Європи, де спостерігається спалах коронавірусу. Один інфікований контактував з померлою жінкою з Радомишля.

Житомирська область - 2 випадки COVID-19 (1 летальний). 56-річний житель обласного центру був госпіталізований 19 березня. Чоловік в недавній час відвідував Австрію.

Як з'ясувалося під час опитування, інфікований надав недостовірну інформацію. Чоловік подорожував не з своїм сином і другом, а проводив екскурсію для групи людей. Коло осіб, які контактували з хворим, встановлюється.

Також в Житомирській області (м. Радомишль) 17 березня був зафіксований перший в Україні летальний випадок захворювання коронавірусом - літня жінка, яка повернулася з Польщі. Після контакту з інфікованою заразився молодий чоловік з Києва.

Київська область - 3 підтверджених випадки. Коронавірусом захворіли народний депутат Сергій Шахов і його дружина. Вони знаходяться під наглядом лікарів. Подробиці про третій випадок поки не відомі.

Дніпропетровська область - 2 хворих. Подружжя самостійно звернулося до медиків після повернення з Франції. Чоловіка і жінку помістили в інфекційні бокси. Вони знаходяться в стабільному стані.

Львівська область - 1 інфікований. Про першого хворого на коронавірус у Львові повідомили в МОЗ ввечері 20 березня. Тест на коронавірус підтвердився у чоловіка, 1950 року народження, який повернувся з Німеччині.

Івано-Франківська область - 2 випадки (1 летальний). Другий позитивний результат на COVID-19 в регіоні МОЗ підтвердило ввечері 20 березня.

19 березня в Івано-Франківську померла жінка. Це відбулося на наступну добу після госпіталізації. До лікарні вона звернулася в важкому стані.

Харківська область - 1 інфікований. Позитивний тест на коронавірус був підтверджений у мешканця Харківської області 20 березня.

Донецька область - 1 хворий. 18 березня лабораторне дослідження на коронавірус виявилося позитивним у жителя Маріуполя. Кілька днів тому він відвідував Єгипет.

 

Кількість підозр на коронавірус зростає

Результатів тестів на COVID-19 очікують 4 особи в Закарпатській області. Всі вони госпіталізовані і знаходяться в ізоляції в стабільному стані.

У Сумській області зафіксовано 5 підозр на коронавірусне респіраторне захворювання. Одна дитина і один дорослий госпіталізовані, ще три людини - в амбулаторних умовах.

В Івано-Франківській області з підозрою на коронавірус в інфекційній лікарні перебувають 15 осіб. Деякі пацієнти контактували з померлою 19 березня жінкою.

У Рівненській області госпіталізували жінку, яка повернулася з Польщі. Вона звернулася до медиків з лихоманкою і сухим кашлем.

У Волинській області було госпіталізовано 5 осіб з підозрою на COVID-19. Всі чоловіки - жителі Закарпаття, поверталися із заробітків із Росії. Після розміщення в обсервацію намагалися втекти з лікарні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2020, 11:32 | Полтавщина | Спорт і здоров'я


1. arturwanga / 21 березня 2020, 16:36
Переконаний на милион процентів що це просто фикция яка до об’єктивноі картини захворювання нічого немає все множить треба на 10 тоді щось буде похоже на правду
2. Ltava / 21 березня 2020, 17:33
Та не заморачуйтесь Ви, інфікован х буде 90% від населення )) перехворіє 80)% інфікованих)) 80% із перехворівших- легка форма, 10% - тяжка і 5% - помруть (( Бережіть батьків , дідусів і бабушок)))
3. Filon / 21 березня 2020, 19:34
2.Ltava
« 5% - помруть»

Якщо бабушки і дєдушки припинять на пару-трійку тижнів панікувати і бігати по банках і магазинах, то не буде і 5 відсотків. А взагалі ця історія із ковідом, зайвий раз підтверджує, що старше покоління нічим не краще за молодь. Гірше, я б сказав.
4. Ltava / 22 березня 2020, 08:30
3.Filon
«Якщо бабушки і дєдушки припинять на пару-трійку тижнів панікувати і бігати по банках і магазинах, »


Як би вони вірили владі то сиділи б дома і ждали допомогу, а так вони знають що надіятися можна тільки на себе - хліба їм ніхто ж не принесе

(((
3.Filon
«старше покоління нічим не краще за молодь»


Не має звідкіля еліті братися))) Селекція з того що виживало )))
5. Selena2017 / 22 березня 2020, 09:50
3.Filon
«старше покоління нічим не краще за молодь. Гірше, я б сказав.»


Ігоре Миколайовичу, а до якого покоління Ви відносите себе - до старшого чи молодого? Судячи по «редакційних» - в обох присутній , з однаковими характеристиками.
6. arturwanga / 22 березня 2020, 10:40
4.Ltava
«
Як би вони вірили владі»

А для чого тоді ви іх обераєте?
7. Ltava / 22 березня 2020, 10:56


Змінено 22.03.2020, 15:40
8. Filon / 22 березня 2020, 11:19
5.Selena2017
«Ігоре Миколайовичу, а до якого покоління Ви відносите себе - до старшого чи молодого? Судячи по «редакційних» - в обох присутній , з однаковими характеристиками.
»

От судіть собі на здоровя.
9. arturwanga / 22 березня 2020, 13:06
7.Ltava
«А я безуспішно балотуюся»

Перестаньте ви вже болотуватися і невиключено що краіна піле вперед
10. Ltava / 22 березня 2020, 15:39
9.arturwanga
«Перестаньте ви вже болотуватися і невиключено що краіна піле вперед
»

)))))))))))))))))))))))))))))
11. Fed654Frumos / 22 березня 2020, 20:18
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Бабушки і дєдушки будуть менше бігати,як буде менше ’’точок’’ куди бігати.Ну от нахера відкрили отой гадючник ’’Аврору’’?Що там продається надважливого,без чого не можна під час карантину?Закаточні кришки,спінінги,ліхтарики.Ну піздєц,товари без яких не вижити.

Змінено 22.03.2020, 20:24
12. alist / 23 березня 2020, 00:51
11.Fed654Frumos
«Ну от .......... відкрили отой гадючник ’’Аврору’’?»

До речі, буде стаття "А нам занон по....." з репортажем на тему кому в Кобеляках закони не писані? Не обсуждаючи тему доцільності закриття торгових точок, мені вже "розвідка донесла", що поки в Кобеляках одні виконують наказ закритись на карантин (подобається це їм чи ні) є і ті хто торгує, або взагалі відкрито, або..... тоже практично відкрито. І влада традиційно "осліпла". І журналістика осліпла. Таке ото воно, кобеляцьке нерозривне кубло бізнесочиновникобандитожурналістських інтересів.
Чесне слово, був би в Кобеляках, сам би проїхав по місту і зробив відео для ютубу, про цих, представників "Кобеляцької народної республіки", яким закони України уже не указ.
13. orakul / 23 березня 2020, 07:46
9.arturwanga
«і невиключено що краіна піле вперед »

Так впереді прірва. Казав один - якби вже вона туди швидше впала, тільки щоб разом із свідомими. Може нормальні з прірви вилізуть, а свідомі там залишаться. Може не вилізуть. Хоча... життя показує, що якраз лише свідомі і повилазят.. з криками "Слава Україні".... а може з "Союз нерушимий..." Свідомі вони такі. Живучі вони. Це зараз вони у вишиванках, у шароварах і памятники ламають. А коли щось зміниться, то вони відразу й старі партбілети понаходять і піонерські галстуки. Молодші, ті хто не застав КПРС познаходять дідові і бабині, хто запасливий і бережливий, то ще й будьонівку стару витягне. Цікаво, чи в Селени є будьонівка?
14. orakul / 23 березня 2020, 08:18
3.Filon
«Гірше, я б сказав»

Логічний висновок із написаного - молодь краща. Це тільки Ісип так вважав. Насправді в даному випадку правий Лтава написавший "Як би вони вірили владі то сиділи б дома і ждали допомогу, а так вони знають що надіятися можна тільки на себе - хліба їм ніхто ж не принесе". А молоді усе пох, тому вони й не панікують. Якби молодь була краща, то відбувався б розвиток вперед, а не назад, відбувався б прогрес, а не регрес і здичавіння цивілації. Те, що цивілізація ще остаточно не звалилася в прірву, заслуга не молоді, а так сказати консервативних елементів суспільства. Але це по крупному, так можна і до Будди добратися. А коли про Україну, так хто як не молодь приложила свої пять до обрання слуг народу. Можна заперечувати це, але я сам спостерігав як молодь табунами, університетами і факультетами бігла голосувати за Зельца. Нічого заперечити було не можна. Відповідали, що досить вже старим керувати, треба молодим дорогу давати. Ну от дали. Ще трішки підождемо і країни не буде.
15. orakul / 23 березня 2020, 08:38
Тута, кому цікаво, здрава мисля здравої людини про намордники, бо вже набридло дивитися як не лише старі а й молодь бродить в них по Кобеляках. Так і хто ж розумніший? Старі - вони хворі, вони у ящик дивляться (та да, в обох смислах), їх пробачити можна, а молодь, вона вся бля в смартхвоні, навіть по вулиці йде по смартхвону як колись по компасу. Без смартхвону й кроку. Здвалось би, що вже все знати повинна. А вона не зна навіть сотої того що діди знали. Он одна сказала, що Тарас Шевченко боровся з радянською владою. І це ж не якась там із схрону чи з Говерли злізла, а тіпа диктор, чи ведуча, чи як їх там на ТВ називають. Це вже в сторону зїхав. Про маски балакав. Оце хіба всі лікарі тупі і не знають про те, що цей мужик каже? Лікар Іващенко точно знав. Це так, до слова щодо умної молоді.Посилання на www.facebook.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації