Вхід | Реєстрація

Мешканця Бреусівки із високою температурою госпіталізували у кременчуцьку лікарню

Мешканця Бреусівки із високою температурою госпіталізували у кременчуцьку лікарню

Про те, що чоловіка, який перебував у селі Бреусівка Козельщинського району терміново госпіталізували в одну із кременчуцький лікарень, редакцію повідомив депутат Бутенківської ОТГ Павло Гунжель. Згодом ми отримали підтвердження із у сільського голови Юрія Чаплянки.

Павло Гунжель зателефонував ще до сьомої ранку. Він розповів:

– Чоловіка із Бреусівки повезли у Кременчук. Висока температура, схоже на коронавірус. Повезли на звичайному автомобілі із тих, що ще Юля (від автора: екс-Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко) роздавала. "Швидка" відмовилася забирати. Хворий приїхав із Львівської області.

А ось, що розповів сільський голова Юрій Чаплянка:

– Чоловік із 18 лютого по 18 березня перебував на військових зборах у Львівській області. Два чи три дні тому у нього піднялася висока температура. Він викликав екстрену медичну допомогу. Чоловіку зробили ін’єкцію жарознижувального препарату. Не госпіталізували, порадили тримати зв’язок із сімейним лікарем. Минуло два дні, хворому легше не стало. Тоді було прийняте рішення про його госпіталізацію. Дійсно його відвезли в одну із кременчуцьких лікарень звичайним автомобілем, із числа тих, що багато років тому були виділені для потреб сімейної медицини. Це було 23 березня по обіді. Наскільки мені відомо стан хворого стабільний. Звичайно я не медик, але зрозумів так, що гірше йому не стало. Тест на коронавірус йому, наскільки мені відомо, не робили.

Оце все на сьогодні.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2020, 10:21 | Козельщина | Спорт і здоров'я


1. Fuks / 24 березня 2020, 11:48
Пашу до відповідальності за роздування паніки.В людини можливо простий хоч не простий грип.А Паша вже кукуріку...Він що в лікуванні допоможе,чи ще щось..Зоомагазин краще хай закриє...
2. Fuks / 24 березня 2020, 12:13
Пане Філоненко,навіщо й Ви нагнітаєте ситуацію,тим більш що називаєте короновірус фейковим...
3. alist / 24 березня 2020, 12:43
Так і не зрозумів - буде Гунжель дорогу перекривати, чи ні? В нього ж хоббі - в любій ситуації перекрити дорогу. От уже, "активіст"......
4. Filon / 24 березня 2020, 13:50
2.Fuks
«,навіщо й Ви нагнітаєте ситуацію,тим більш що називаєте короновірус фейковим..»

Пану Фукс я ніколи не називав фейком сам коронавірус. Він дійсно існує. Явно неадекватною є реакція на нього. Ну, а з приводу даної інформації. Редакція отримала підтвердження із трьох незалежних джерел. Ще й від місцевого депутата. Більше того я миттєво запропонував жінці, яка назвалася лікарем спростувати ті пункти статті, які вона вважає недостовірними. Вона відмовилася. Напишемо офіційний запит. Що це за дитячий садок? Ви "всьоврьоті", а що я не скажу, бе-бе бе. Якось так.
5. sht1rl1c / 24 березня 2020, 14:16
Не розумію сенсу данної статті)) захворіла людина, відправили лікуватися. В чому в загалі ажіотаж? Хтось, десь, комусь сказав. Редакція отримала інформацію з трьох джерел про що? Зробили тест? Він позитивний? Про що ви отримали інформацію?
6. Filon / 24 березня 2020, 18:56
5.sht1rl1c
«В чому в загалі ажіотаж»

Дійсно чому ж ажіотаж. Це певно редакція «ЕХО» налякала до напівпритомності населення,ввела карантин, не забезпечила медиків засобами захисту і тестування хвороби. А можливо й сам вірус придумала. і чого тоді ажіотаж? Аж дивно.
7. orakul / 24 березня 2020, 22:01
Ключові слова "Тест на коронавірус йому, наскільки мені відомо, не робили." Бо й робити нічим. Та й що з того якщо зроблять? Вірус, він і в Африці вірус. Ті віруси з моменту сотворіння світу існують, мутують і т.п. І від вірусів, які б вони не були, ніяких ліків нема, крім тих що Лукашенко радить. Із-за цього йоханого вірусу мені вже всі акаунти побанили. Бдят. Зараз перевіримо реакцію Ехо. Посилання на www.youtube.com
8. orakul / 24 березня 2020, 22:14
А це відос для тих пришелепків, хто по Кобеляках у намордниках фігуряє. Дешево і модно. Тепер той, хто в наморднику - перший парень на дєрєвнє. І шаровар не треба. Тільки на наморднику треба писати СУГС. Недопрацювали патріоти. Треба Селену підключити. Посилання на www.facebook.com
9. orakul / 24 березня 2020, 22:23
Адекватна реакція адекватного президента. Посилання на www.youtube.com
10. orakul / 24 березня 2020, 22:24
І ще, про панікерів і фейкометів. Посилання на www.youtube.com
11. Ltava / 25 березня 2020, 08:33
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
8.orakul
«А це відос для тих пришелепків, хто по Кобеляках у намордниках фігуряє»


І про тих хто дупу підтирає , хто руки падло миє та не ручкається і не обіймається з усіма навколо ))
12. Ltava / 25 березня 2020, 08:34
9.orakul
«Адекватна реакція адекватного президента»


Ще не вечір ))) В узбекистані взагалі заборонили хворіти )))
13. orakul / 25 березня 2020, 11:37
12.Ltava
« В узбекистані взагалі заборонили хворіти »

І правильно зробили. Десь читав, що згідно будистського вчення існує 84000 хвороб, які є наслідком 84000 запаморочень свідомості. І по тому ж таки будизму розум - творець як здоровья так і хвороб. Ну це тобі краще може Філон розповісти. Одно ясно, що в українців ні свідомості ні розуму нема й на показ. До речі, під час війни ніхто ніяким грипом не хворів, навіть бандеровці в сирих схронах. Ось тут лікар теж каже про те, що будь яку хворобу можна вилікувати свого роду наказом. Посилання на www.youtube.com
14. Ltava / 25 березня 2020, 12:25
13.orakul
«Ось тут лікар теж каже про те, що будь яку хворобу можна вилікувати свого роду наказом.»


частково погоджуюся але засоби гігієни,в тому числі особистої ніхто не відміняв то ж може хоч пелеляк привчить людей до мінімальної культури ))
15. orakul / 25 березня 2020, 19:40
14.Ltava
«частково погоджуюся але засоби гігієни,в тому числі особистої ніхто не відміняв то ж може хоч пелеляк привчить людей до мінімальної культури )) »

Не, ну ти даешЪ. Та засобам особистої гігієни треба дома та в дитячому садочку навчати. І якщо змалку не навчиш, то вже ніякі віруси і надзвичайні стани не навчать. То вже, як кажуть, горбатого могила виправить.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації