Вхід | Реєстрація

Полтава розгортає блокпости: в’їхати у місто можна буде п’ятьма вулицями

Полтава розгортає блокпости: в’їхати у місто можна буде п’ятьма вулицями

У зв’язку із загрозою поширення коронавірусу, в’їзди й виїзди у місто перекривають бетонними блоками. Пропуск буде відкритий тільки через п’ять блокпостів.

Сьогодні в’їзди до Полтави почнуть облаштовувати п’ятьма карантинними постами. Про це розповів секретар міської ради Олександр Шамота. На постах чергуватимуть співробітники поліції та медики. Такі заходи ввели ще до того, як в області підтвердили перший випадок інфікування вірусом SARS-CoV-2, хоча раніше пропонувалося обмежити в’їзди після першого інфікованого в області, – пише «Полтавщина».

Пости будуть стояти в таких місцях:

  • два блокпости на трасі Київ — Харків, які перекриватимуть в’їзд і виїзд з міста.
  • вулиця Європейська (на межі із селом Розсошенці).
  • вулиця Зіньківська (в районі Побиванки).
  • вулиця Сакко (в районі Дублянщини, за переїздом).

Інші в’їзди у місто будуть перекриті бетонними блоками.

Олександр Шамота розповів:

— На блокпостах буде стояти національна поліція, ДСНС. Якщо буде необхідність, силовики поставлять Нацгвардію. Ті, хто хоче виїхати чи виїхати у місто, можуть це зробити тільки через ці блокпости. Водіям і пасажирам будуть проводити температурний скринінг. В разі виявлення людей із підвищеною температурою, ними починають займатися медики.

Виходить, що по трасі Київ — Харків у Полтаву можна заїхати тільки по вулиці Європейській. В майбутньому, можливо, розширять кількість постів.

— Зараз відпрацьовуємо. Можливо, зробимо блокпост, щоби на Леваду можна було заїжджати. Поки це в процесі обговорення, — додав секретар міськради.

На організацію блокпостів знадобиться доба. Сьогодні комісія із питань техногенно-екологічної безпеки дала доручення УЖКГ виготовити дорожні знаки для блокпостів.

— Блокпости будуть стояти до того часу, поки це необхідно. Це додаткові карантинні заходи, які дають можливість зменшити потік в’їзду і виїзду в Полтаву. Щодо людей, які живуть поруч, або їдуть у Полтаву: де гарантія того, що вони не можуть інфікуватися в Полтаві, або не привести у Полтаву інфекцію? — вважає Олександр Шамота.


Автор: Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2020, 12:27 | Полтава | Спорт і здоров'я


1. Ltava / 26 березня 2020, 16:21
А новосанжарці були не гостинні )))
2. Selena2017 / 26 березня 2020, 18:14
1.Ltava
«А новосанжарці були не гостинні )))»


Бо передчували, що з часом і Полтава наїжачиться блокпостами та бетонними блоками. Якраз для зручностей тим, хто не вгавав моралізувати з приводу лютневих подій.
3. Ltava / 26 березня 2020, 19:06
[[ЦИТАТА|2|Selena2017|Якраз для зручностей тим, хто не вгавав моралізувати з приводу лютневих подій

я слова поганого не казав проти санжарців . вони діяли на рівні інстинктів але напрямок був вірний!!! Хоча судячи із захоплень ними дій нинішньої влади розуму у багатьох не добавилося(((
4. Selena2017 / 26 березня 2020, 21:21
3.Ltava
« слова поганого не казав проти санжарців . »


Лтаво, не Вас мала на увазі, повірте ! Просто давно зауважила , що найбільше отих моралізаторів було з Полтави , Фейсбук аж кипів. Тепер всім дістається. А розумнішати - процес непростий і тривалий, та й не лише стосовно санжарців.
5. Ltava / 27 березня 2020, 06:28
4.Selena2017
« А розумнішати - процес непростий і тривалий, »


Це дуже енергозатратний процес тому нам не загрожує !!!)))
6. orakul / 27 березня 2020, 08:18
5.Ltava
«
Це дуже енергозатратний процес тому нам не загрожує»

Та цей процес не потребує жодної копійки, він навіть вигідний, на ньому можна зекономити сімейний бюджет. Усього-то й треба - спродати усі тюнера, тарілки, телевізори і смартфони з ноутами та відключити тирнет. Взамін купити десяток корисних книжок.
7. Ltava / 27 березня 2020, 13:41
6.orakul
«Та цей процес не потребує жодної копійки»


Я мав на у вазі енергозатрати людини))) мозкова діяльність одна із найбільш енергозатратна функція))) тому люди мізками і рідко користуються)))
8. Selena2017 / 27 березня 2020, 16:31
7.Ltava
«7. Ltava / сьогодні, 13:41»


Додайте ще затрати на спротив отруйним інформаційним атакам , які треба розпізнати та зробити правильні висновки , щоб не піддатися. Дається тільки постійними трудами.
9. orakul / 27 березня 2020, 18:27
7.Ltava
«

Я мав на у вазі енергозатрати людини))) мозкова діяльність одна із найбільш енергозатратна функція))) »

Не.. ну ти блін і викрутився. Де ти бачив мозкову діяльність у українців. Хоча по суті ти правий. Мізками робити, це не лопатою копати, енерготрати набагато більші. Хоча.. українці вважають що це не так. А вАще-то мізки - дєло темноє. Може вони не нам належать. Ну тіпа пришелепкам їх напрокат дали а вони їх і запороли нах.. ну це як кажуть що пришелепку стекляний хрен не надовго. Ну це як українцям незалежність. Посилання на www.youtube.com
10. Ltava / 27 березня 2020, 18:38
9.orakul
« Ну це як українцям незалежність.»


Не чіпай незалежність !
11. orakul / 28 березня 2020, 07:38
10.Ltava
«
Не чіпай незалежність !»

Та як же я її можу чіпати, коли її нема й на показ. Ну невже ти не бачиш?
Скажу більше, оця вся муйня із вірусами приведе не до продажу землі, як дехто тверезо вважа, а до розділу України. Оці усі КПП, блокпости, вони ж не для вірусів. По периметру області якісь заградотряди. Ну нах вони? Для дєлєжа. Вже згадали про Закон про рехверендум. От дивись, як тільки закон приймуть, значить процес пішов. Під вибори в місцеві ради поділять цю пришелепувату країну. Ото і буде СУГС.
12. Ltava / 28 березня 2020, 08:15
11.orakul
« до розділу України.»


на жаль не можу заперечити ((( вже областя поділили між олігархами -КУРАТОРИ(( дальше куратори поділять райони і міста між бригадирами (((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації