Вхід | Реєстрація

Алкогольний антирекорд зафіксували патрульні

Алкогольний антирекорд зафіксували патрульні

29 березня, близько 15-ої години, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Полтаві, на вулиці Колійній.

Очевидці події повідомили, що водій автомобіля Skoda не впорався з керуванням та заїхав на територію кладовища. Керманич зніс декілька металевих огороджень, стіл і надгробний пам’ятник. Прибувши на місце виклику, патрульні встановили особу водія та помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння.

41-річний місцевий мешканець погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера Drager в присутності двох свідків. Вміст алкоголю у видихуваному повітрі перевищував допустиму норму у понад 30 разів.

На горе-водія було складено адміністративні матеріали за статтями 124 (створення ДТП) КУпАП та частиною 1 статті 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Про пошкоджене майно відібрано заяви, які передано до територіального відділення поліції.

Автомобіль евакуйовано на майданчик зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2020, 12:51 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації