Вхід | Реєстрація

Міліцейські красуні

Міліцейські красуні
Нещодавно вже стало відомим ім’я переможниці традиційного конкурсу «Красуня міліції Полтавщини-2010», який відбувся в актовій залі нового корпусу Головного управління МВС України в Полтавській області..
Красунею та найпершою королевою стала Олена Зімакова — старший інспектор сектору інформаційних технологій, старший лейтенант міліції Кременчуцького райвідділу обласного УМВС України
Дев’ять міліцейських красунь, які пройшли до фінальної стадії конкурсу, виборювали право називатись найкращою у кілька етапів: вихід у парадній уніформі, стилізований танок в українському народному одязі, спортивно-танцювальна композиція, ток-шоу на професійну тематику, а також вихід у вечірніх сукнях.
— Ми не ставили собі за мету відібрати для участі лише тих дівчат, — сказав про конкурс начальник ГУ УМВС в області Михайло Цимбалюк, — які найбільш підходять під традиційні і, на мою думку, досить приземлені стандарти краси, що дуже часто формулюються як «90-60-90». Ні. Ми поставили для себе набагато глибше завдання — показати, що кожна жінка являє собою безмежний світ внутрішньої краси, душевності і чарівності. І якщо для такої жінки створити відповідні умови, приділити їй більше уваги, то її безмежний внутрішній світ неодмінно матиме і своє зовнішнє вираження. Саме тому, у підборі конкурсанток ми більшу увагу приділяли їх внутрішнім якостям.
Голові ж цьогорічного журі — прокурору Полтавської обласної прокуратури Віктору Войцишену та іншим його колегам — було сьогодні нелегко, адже чоловікам потрібно було обрати найкращу із найкращих. Утім, жодна з учасниць не була розчарована, адже ніхто із них не залишився без номінацій, цінних подарунків, оплесків та любові глядачів. 
Так, диплом, титул та стрічку у номінації «Міс Чарівність» отримала Яна Гребцова, звання «Міс Елегантність» дісталося Ангеліні Олексенко; «Міс Артистичністю» конкурсу стала Тетяна Малько, титул «Міс Гармонійність» залишився за Світланою Юренко.
Головні номінації і корони із рук минулорічної Красуні конкурсу Яни Копиці розподілилися наступним чином: Анастасія Андрієць, слідчий Київського райвідділу Полтавського міського управління обласного управління МВС України, стала «Другою віце-міс Красуні», Леся Клименко, оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Глобинського райвідділу, отримала титул «Першої віце-міс Красуні», Вікторія Зима, старший інспектор Октябрського райвідділу ПМУ обласного управління МВС, здобула звання «Міс Інтернет», і нарешті Алла Квіта, старший інспектор із зв’язків з громадськістю ПМУ УМВС України, стала «Міс пресою». 
Відповідно між ними розподілилися цінні подарунки: домашній кінотеатр, телевізор, DVD-програвач та цифровий фотоапарат. Окрім цього, кожна із номінанток отримала кредитні картки на суму 1000 гривень.
Звичайно, головні подарунки і сюрпризи дісталися Красуні міліції Полтавщини-2010 Олені Зімаковій — це ноутбук і сертифікат, що підтверджує право на отримання туристичної путівки на двох до Єгипту.
Перед самим конкурсом Михайло Цимбалюк розповів, що нині у міліції Полтавщини працює 1200 жінок, так що із гендерною політикою у Главку все гаразд. Найкращих із них напередодні жіночого свята нагородили відомчими нагородами, почесними грамотами, подяками та грошовими заохоченнями. 
Найголовнішим же подарунком, на думку Михайла Михайловича, для жінок у погонах стане три дні і чотири ночі вихідних.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2010, 13:21 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації