Вхід | Реєстрація

2 600 000 на заклади культури

2 600 000 на заклади культури

Таку суму планують витратити в Бутенківській громаді на ремонт двох клубів.

У минулому році виконавчий комітет Бутенківської сільської ради приступив до ремонту будинку культури, що знаходиться в мікрорайоні Стрюки. За мільйон гривень підприємець Ігор Проценко відремонтував дах на клубному приміщенні.

Паралельно ремонт будинку культури проводився і в Дрижиній Греблі. Заміну даху, вікон та дверей, а також утеплення фасаду будівлі, на себе взяла депутат ОТГ і керівник товариства «Україна» Зіна Норка. Із бюджету Бутенківської сільради оплатили капітальний ремонт дорожнього покриття прилеглої території будинку культури, що коштував 1,1 мільйона.

Як розповів заступник сільського голови Ігор Федь, у 2020‑му на ремонт закладів культури заплановано використати 2 мільйони 600 тисяч гривень.

— Із цієї суми на внутрішні роботи в Дрижиногреблянському СБК передбачено 1,5 мільйона власних коштів, — говорить Федь. — На Бутенківський будинок культури плануємо витратити 1 мільйон 120 тисяч державної субвенції.

Зі слів заступника сільського голови, на Дрижиногреблянський будинок культури потрібно виготовити коригування по проекту, що виготовлений ще в 2017 році. Оскільки там пораховані ціни і зарплати трирічної давності. Тому доки триває дооформлення документів, сільська рада зареєструвала договір на 610 184 гривні про заміну віконних і дверних блоків у Бутенківському СБК. Роботи виконуватиме Ігор Проценко.
Якщо Бутенківська ОТГ отримає державну субвенцію, то 610 тисяч (залишок із передбаченого 1,1 мільйона) використають на електрику й опалення в місцевому будинку культури.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2020, 09:47 | Кобеляки | Фінанси


1. Fuks / 5 квітня 2020, 14:01
Ну нічого не розумію,Апаратів ШВЛ нема,масок нема,лікарня валиться зате клуби і стадіони на міліони гепають.Хто в тих клубах танцювати буде...Та вам зарплату через 3 місяці нічим платить буде.Хоча ні.Ви на бюджеті.Це смертним простим скоро їсти нічого буде.
2. Ltava / 5 квітня 2020, 15:31
1.Fuks
«Ну нічого не розумію,»


Відкати - діло святе !!!!
3. Lion2020 / 5 квітня 2020, 18:23
А що ж громада..?! Невже це найнагальніше на даний час?!
4. Ltava / 5 квітня 2020, 20:00
3.Lion2020
«А що ж громада..?! »


А це про що ? Запитайте на вулиці - вони вважають себе ГРОМАДОЮ )))))
5. Lion2020 / 5 квітня 2020, 21:16
[[ЦИТАТА|4|Ltava|А це про що ? Запитайте на вулиці - вони вважають себе ГРОМАДОЮ ))))

Так а сенс тоді децентралізації?!

Змінено 05.04.2020, 21:17
6. orakul / 5 квітня 2020, 22:29
5.Lion2020
«
Так а сенс тоді децентралізації?!»

Сенс децентралізації - розвал країни. Ну сказв же Беня, що влада перейде до ТНК, ну до всяких там кернелів, добробутів, які зараз селянами тіпа опікуються поки земельку загребут. Ну що у нас за нарід такий? А Селена ще й адміну жаліється, що нарід називають тим чим він є. Ну один, блін, не пойме нащо деценралізація і хіба це першочергове. Другий задається питанням "..лікарня валиться зате клуби і стадіони на міліони гепають.Хто в тих клубах танцювати буде." Та буде кому танцювати. Не ви ж ясна річ танцюватимете, бо ви тут ніхто і звать вас ніяк. Ви вже навіть землю спродали. Тепер ждіть танцюристів. В Умані вже танцюють і до вас черга дійде. Ну невже повилазило? Як каже один знайомий - хава магила вам буде. Посилання на www.youtube.com
7. orakul / 5 квітня 2020, 22:40
Якщо адмін вважа що вищенаписаний мій комент щось там розпалює, то можете його видалити. Насправді ідею панування обраного народу не я придумав, про це в писанні написано. Можете любого попа запитати. А про побудову тут Хазарського каганату каже і пише у своїх книжках вже десяток років харківський єврей Едуард Ходос. Тобто, я тут ні при чім. Я тільки повторюю давно відоме і давно опрлюднене іншими. Забороняют посилатися на Сталіна, на Гітлера, а посилатися на юдеїв ще ніхто не забороняв. Якщо я щось прозівав, то підкажіть, я виправлюсь і вибачусь. Де ж діватися.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації