Вхід | Реєстрація

Спочатку ремонтуватимуть Шевченка і Пушкіна

Спочатку ремонтуватимуть Шевченка і Пушкіна

Невдовзі в Кобеляках має розпочатися ремонт доріг. Міська рада підписала договори на дві вулиці.

Кілька років поспіль дороги і тротуари в місті ремонтували працівники кременчуцької організації «Інтера-строй». Наприкінці 2019‑го дорожники так поспішали освоїти кошти, що закатували ями на вулицях Небесної Сотні і Пушкіна майже холодним асфальтом. Через це частина покриття зруйнувалася. Зокрема — під’їзд до багатоквартирного будинку по вулиці Небесної Сотні. Та міський голова пообіцяв, що підрядник має відновити покриття власним коштом. І ось 26 березня керівник комунального підприємства «Водоканал Плюс» заключив договір з іншою будівельною організацією, місцем реєстрації якої вказана Золотоноша Черкаської області. Тому можна припустити, що працівники «Інтера-строй» не виконають умов договору чи міський голова не дотримає слова.

Згідно з документами, оприлюдненими на платформі публічних закупівель «Прозорро», директор «Водоканалу Плюс» Володимир Юрко замовив у ФОП Лева Маргаряна частковий ремонт двох кобеляцьких вулиць. На Пушкіна поточний ремонт дорожнього покриття проведуть від будинку №22 до будинку №24. Роботи коштуватимуть 199 тисяч гривень. Поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Шевченка, від будинку №31 до будинку №33, обійдуться в 101 тисячу. У договорах зазначається, що ціна одного квадратного метра дорівнює 530 гривень без ПДВ. Гарантійний термін робіт складає 1 рік.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року міський голова Олександр Копелець разом із працівниками міськради зустрічалися з жителями багатоквартирних будинків, що знаходяться на Пушкіна і Шевченка. Посадовці пообіцяли оплатити з бюджету асфальтування прибудинкових територій. За кілька днів пішохідні доріжки частково засипали щебенем. Але далі роботи не просунулись через погіршення погодних умов. Тому  будівництво доріжок можуть доручити підряднику із Золотоноші.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2020, 17:18 | Кобеляки | Фінанси
1. Lion2020 / 4 квітня 2020, 08:41
"Гарантійний термін робіт складає 1 рік."

В акурат до наступного ремонту цієї ж ділянки!
Нам без роботи не можна..

Змінено 04.04.2020, 08:41
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації