Вхід | Реєстрація

Драбинівка обмежилась поточними ремонтами

Драбинівка обмежилась поточними ремонтами

Минулого тижня керівництво Драбинівської сільської ради визначилося з підрядником, який відремонтує дороги в шести населених пунктах громади.

Як розповів голова Драбинівської ОТГ Олександр Калантай, загалом на дорожні роботи в бюджеті передбачили 1 200 000 гривень власних коштів. На сесії вирішили розділити ці кошти між старостинськими округами.

Виконуватимуть будівельні роботи працівники полтавського приватного підприємства «Дорпродтрейд». У минулому році вони вже асфальтували дороги в громаді і якістю їх робіт Олександр Калантай залишився задоволений.

24 березня голова громади уклав шість договорів на поточний ремонт доріг із керівником «Дорпродтрейд».

Згідно з документацією, у Крутій Балці відремонтують вулицю Набережну, у Богданівці — Трудову, у Галущеній Греблі — Молодіжну, у Сухій Маячці — Шевченка, у Кустоловому — провулок Шкільний. Крім того, підрядна організація проведе ремонт тротуару на території Драбинівської школи. Вартість кожного договору складає майже 200 000 гривень.

Також Олександр Калантай додав, що спілкувався з представниками Агентства місцевих доріг у Полтавській області стосовно ремонту доріг на території громади за державні кошти. У Агентстві повідомили, що в планах — ремонт автошляху на Круту Балку.

Щодо капітального будівництва автошляхів за кошти з місцевого бюджету, голова ОТГ пояснив, що наразі такі видатки не передбачені, оскільки значну частину доходів передбачили на освітню галузь.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2020, 08:58 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації