Вхід | Реєстрація

Волонтери збирають кошти на протез Тані Коробкіній

Волонтери збирають кошти на протез Тані Коробкіній

29 березня в соціальній мережі Фейсбук з’явилася група «Таніна історія». У ній користувач Олена Лазоренко розповіла про історію дівчини з Руденківки, яка рік тому втратила руку на Полтавському вентиляційному заводі.

6 квітня минулого року інтернет-видання «Полтавщина» повідомило, що днем раніше до 1‑ї міської клінічної лікарні Полтави госпіталізували жінку. У неї діагностували травматичну ампутацію лівої верхньої кінцівки. 25‑річна мешканка Новосанжарського району травмувалася на виробництві. Інформація управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА. Потерпіла — мешканка села Руденківка Новосанжарського району, працівниця ПрАТ «Полтавський вентиляторний завод». Травму отримала на робочому місці під час виконання трудових обов’язків. Її рука потрапила в працюючий механізм.

Автор посту в групі «Таніна історія» розповіла, що на Полтавському вентиляторному заводі проводили тестування потужного вентилятора. На вентиляторі не було захисних решіток. Таню затягло потоком повітря в конструкцію і за лічені секунди рука перетворилася у фарш.

У лікарні, після ампутації, керівник заводу Євген Ніколаєнко почав умовляли Таню підписати папери, що вона винна в трагедії, обіцяв найкращий біонічний протез, підтримку. Вона погодилась. За кілька днів минає майже рік із дня трагедії, протеза немає.

У лютому цього року Тетяна Коробкіна зверталася в ІВ «Полтавщина». Дівчина пояснила, як та чому отримала травму, а також розповіла про порожні обіцянки керівництва допомогти в придбанні біонічного протеза.

Дівчина обрала найдешевший біонічний протез, але він коштує близько 900 тисяч гривень. Ніколаєнко говорить, що на протез у заводу немає коштів. Він не відмовляється від його придбання, але не знає, коли зможе це зробити.

Волонтер Олена Лазоренко розпочала збір коштів на біонічний протез для Тані Коробкіної.

Усі, хто хоче допомогти матеріально, — номер картки ПриватБанку: 4149 4991 2869 7966, отримувач — Тетяна Коробкіна.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2020, 09:01 | Нові Cанжари | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації