Вхід | Реєстрація

У Кобеляках раз на добу проводять дезінфекцію

У Кобеляках раз на добу проводять дезінфекцію

Кобеляцька міська рада з метою забезпечення виконання заходів щодо запобігання поширення захворюваності на території міста коронавірусу COVID-19 1 раз на добу проводить поточну дезінфекцію проїжджої частини доріг, тротуарів, території біля магазинів, аптек, банківських установ та інших організацій та підприємств, які здійснюють діяльність, під’їздів багатоповерхових будинків, прибудинкових та інших територій та місць, де можливе скупчення людей.

Щоденно о 6 годині ранку працівники Кобеляцького КП «Водоканал Плюс» виконують вищевказані дезінфекційні роботи, – повідомляє Кобеляцька міська рада.

У зв’язку з недопущенням розповсюдження випадків COVID-19 на території м. Кобеляки, міська рада звертається до керівників підприємств, установ, організацій, суб’єктів господарювання з проханням, проводити щоденну дезінфекцію приміщень та прилеглої до приміщення території спеціальними знезаражуючими засобами (за роз’ясненнями щодо використання відповідних знезаражувальних засобів рекомендуємо звертатися до Кобеляцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за адресою: м.Кобеляки, вул. Пушкіна, 3).

Додатково наголошуємо на дотриманні санітарно-епідеміологічних норм, зокрема, постійному використанні засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів, одноразових рукавичок тощо).

У разі виявлення порушень дотримання санітарно-епідеміологічних норм,  спрямованих на недопущення поширення коронавірусу COVID-19 на території м.Кобеляки, будуть застосовуватись відповідні заходи.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2020, 12:06 | Кобеляки | Суспільство
1. Ltava / 8 квітня 2020, 13:53
Ото отією бризкалкою усе місто обробляють ?!:))) Не чудіть )))
2. Lion2020 / 8 квітня 2020, 17:08
А це Київ Посилання на youtu.be !!!
Все буде добре!

Змінено 08.04.2020, 17:10
3. Ltava / 8 квітня 2020, 19:27
2.Lion2020
«А це Київ»


)))) точно так )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації