Вхід | Реєстрація

Депутат облради Геннадій Коваленко виділив 330 тисяч на потреби Кобеляцької ЦРЛ

Депутат облради Геннадій Коваленко виділив 330 тисяч на потреби Кобеляцької ЦРЛ

Про це він повідомив 10 квітня під час робочої зустрічі із головним лікарем Кобеляцької ЦРЛ Володимиром Казиродом.

Як відомо, у всіх депутатів Полтавської обласної ради є спеціальний фонд, бюджетні гроші із якого можна направляти на втілення у життя тих чи інших інфраструктурних проектів. Кобеляцький район у обласній раді представляють Геннадій Коваленко, Микола Андрієнко та Сергій і Микола Жуки.

Ще тиждень тому всі депутати заявили, що направлять по кілька сотень тисяч гривень на придбання обладнання необхідного медикам. Але виникла несподівана проблема. Справа у тому, що у зв’язку із ажіотажним попитом, далеко не всю специфічну апаратуру, можна купити фізично. Іі просто немає у наявності. Причому не лише в Україні, а у всьому світі.

Саме тому Геннадій Коваленко особисто приїхав у Кобеляцьку ЦРД, щоб на власні очі побачити стан справ і дізнатися думку медиків про те, на які потреби краще використати 330 тисяч гривень.

Під час розмови у кабінеті головного лікаря ЦРЛ Коваленко пояснив:

– У мене вже є всі необхідні, підписані усіма посадовцями, документи аби гроші «прийшли» у Кобеляцький район. Далі, голова РДА підписує розпорядження і можна купляти апаратуру. Але яку? Я приїхав, щоб почути думку фахівця.

Володимир Казирод запропонував витратити згадані кошти на придбання моніторів для реанімаційного відділення. Він пояснив:

– Благодійники вже купили нам один монітор. За його допомогою лікар чітко бачить, який у пацієнта пульс, тиск, визначає інші життєво важливі показники. Для реанімації такі монітори вкрай необхідні. У нас у відділенні інтенсивної терапії ще п’ять ліжок. Трьохсот тисяч гривень цілком вистачить для того, що придбати п’ять моніторів. Думаю, що це було б найбільш ефективним використання коштів.

Геннадій Коваленко  погодився із аргументами головного лікаря. Гроші будуть використані за придбання моніторів для реанімаційного відділення. Якщо не виникнуть  непередбачувані проблеми, то обладнання надійду у лікарню вже наприкінці квітня.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2020, 13:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Ltava / 11 квітня 2020, 18:04
З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ЯКИЙ СКЛАВСЯ ІЗ ПОДАТКІВ ПРАЦІВНИКІВ ОБЛАСТІ депутати забрали кожен по міліону гривень щоб ними розпоряджатися !!!! Це значить що з ваших карманів забрали кошти а потім повертають і вимагають подяки ))) Генадій їх не заробив і не подарував ((( Він їх забрав з того що і так нам належить і потім ЩЕДРО повернув ))
2. Lion2020 / 11 квітня 2020, 21:08
Герої, нам за наші гроші!

Змінено 11.04.2020, 21:09
3. orakul / 11 квітня 2020, 21:12
1.Ltava
«З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ»

Ти канєшно правий, але пришелепки не поймуть. Хоча.. все начебто просто, але не поймуть. Скажу ще й таке, що мінти утримуються теж за гроші приелепків але стрижуть їх як овець. Тута ще й про благодійність мисля хороша є. Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації