Вхід | Реєстрація

Антон Совенко став найкращим закордонним випускником

Антон Совенко став найкращим закордонним випускником

Юнака відзначили за показниками військової, академічної та практичної підготовки.

Минулого тижня Посольство Великобританії в Києві опублікувало у Фейсбуці пост «Українець — найкращий міжнародний студент у академії Сандгерст».

За інформацією посольства, другий рік поспіль українські курсанти отримують особливі відзнаки Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в місті Сандгерст.

Цього року кобелячанин Антон Совенко, який навчається у Військовій академії в Одесі, отримав відзнаку найкращого закордонного випускника за показниками військової, академічної та практичної підготовки.

Від самого початку навчання Антон проявив себе, як талановитий курсант, наполегливо працював над академічними дисциплінами, зокрема й у свій вільний час, аби не лише не відставати, а й перевершувати інших слухачів престижної британської академії, для яких англійська була рідною.

Юнак представляв Королівську академію Сандгерст на міжнародних змаганнях із баскетболу і тренував команду з боксу, оскільки його рівень у цій спортивній дисципліні був зависокий, аби змагатися з іншими курсантами.

Нагадаємо, що Антон Совенко — вихованець кобеляцької школи боксу імені Георгія Побідоносця. Він неодноразово ставав призером та переможцем обласних змагань і захистив норматив кандидата в майстри спорту.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2020, 09:02 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації