Вхід | Реєстрація

Поки що всі тести на коронавірус зроблені у Кобеляках – негативні

Поки що всі тести на коронавірус зроблені у Кобеляках – негативні

На редакційному сайті в одному із коментарів учасник дискусії заявив, що в Кобеляцькій ЦРЛ, цитуємо: « …. До речі, хто не знає, поки тут в коментарях дехто розказує, що все це видумка, це лише китайці хворіють і вообще нада капусту на базарі продавати, на офіційній карті МОЗу станом на учора (14.04.2020) в Кобеляцькій ЦРЛ - 1 особа з підозрою на коронавірус…».

За поясненням редакція звернулася до головного лікаря ЦРЛ Володимира Казирода. Він повідомив наступне:

– Я не знаю звідки ваш коментатор взяв цю інформацію. Але можу розповісти, що зараз ми проводимо експрес-тестування всім хворим у яких виявлена пневмонія. Хвалити Бога таких пацієнтів дуже мало. Буває один госпіталізований, буває два-три. Кожного дня я звітую у Департамент охорони здоров’я про кількість пацієнтів із діагнозом пневмонія. Поки що, і дуже сподіваюся що так буде й надалі, результати всіх зроблених тестів є негативними.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2020, 15:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. alist / 16 квітня 2020, 20:19
Дуже хотів щось таке написати....але перегорів, відповім спокійно.
Дана інформація, в розрізі кожної лікарні України розміщується на сайті національної служби здоров’я
Посилання на nszu.gov.ua - 2-га сторінка. Там можна знийти Кобеляцьку ЦРЛ.
Також ще Посилання на public.tableau.com - створено офісом президента.
Інформація офіційна - посилання на цю карту є на сайтах міністерства у справах ветеранів Посилання на mva.gov.ua державному Урядовому кур’єрі і ряду ОДА (посилання розміщувати не буду, їх легко знайти).
На цій карті можна знайти лікарню і міняючи дату побачити, що до 13 числа в Кобеляках все ОК, а 14 з’являється відмітка - 1 підозра, 15 вона все ще відмічена як 1 підозра.
Але все таки виникає питання - про що звітує Казирод в Департамент охорони здоров’я, що ті вказують 1 підозру, а чому журналісту каже - все ОК.
?????????????????????????????????????????????
2. alist / 16 квітня 2020, 20:26
Тільки звернув увагу - на сайті служби здоров’я навіть вік вказано - 1 підозра 65+ років. Може так Володимиру Казироду легше буде виявити пацієнта?
3. Filon / 16 квітня 2020, 20:55
1.alist
«Дана інформація, в розрізі кожної лікарні України розміщується на сайті національної служби здоров’я
Посилання на nszu.gov.ua - 2-га сторінка. Там можна знийти Кобеляцьку ЦРЛ.
Також ще Посилання на public.tableau.com - створено офісом президента.
Інформація офіційна - посилання на цю карту є на сайтах міністерства у справах ветеранів Посилання на mva.gov.ua державному Урядовому кур’єрі і ряду ОДА (посилання розміщувати не буду, їх легко знайти).»

Дякую.
4. Ltava / 16 квітня 2020, 20:57
3.Filon
«Дякую.
»
Не має за що )))
5. orakul / 16 квітня 2020, 22:53
4.Ltava
«Не має за що»

Ну то ж не тобі дякували. Якщо тобі нічого робити, то ти б краще пришелепків навчив арихметики. Отой сайт МОЗ, на який посилається Аліст каже, що у нас на Україні виявили хворих на отой вірус аж 4161 чоловіки. Померло 116. Це станом на 15 квітня. А тепер давай подивимось скільки у нас хворих на туберкульоз. Хворих на туберкульоз у нас в пять разів більше. Якщо нас усіх взяти 40 млн. (вже ж заробітчани вернулись) оті 4 тис. становлять 0,01%. По законах арихметики при населенні Кобеляк 10 тис. у нас вже повинен зявитися один хворий. Поки що його нема. За це Казеріда будуть драть, бо план не виконує. А хфорих на туберкульоз у нас приблизно 0,05%. По законах пришелепків єпідемія, то не тоді коли 0,05%, а тоді, коли 0,01%. Припускаю, що буде ріст вірусних, бо то ж лише за 4 мсяці, та й план росту тепер мабуть довели до двору. Але й тоді цихри будуть, ну нехай даже однакові з туберкульозом. Туберкульоз та ж сама ВОЗ колись вважала небезпечною інфекційною хворобою. І ті хворі тепер нікому й нах не потрібні, їх виганють з диспансерів, а самі диспансери ліквідовують. Не до них, тіпа. Зараз вірус новий зьявився. Ну як колись Путін. Треба ним займатися.

Змінено 16.04.2020, 23:13
6. orakul / 16 квітня 2020, 23:09
Але це ж не все. Подивись скільки загинуло в ДТП. Цитата: "По данным Патрульной полиции, в прошлом году на украинских дорогах произошло 160,6 тыс. ДТП, в которых погибло 3 454 человека. В основном аварийные ситуации возникали по вине водителей: они либо превышали скорость, либо нарушали правила маневрирования". Усікаєш. В ДТП в минулому році загинуло приблизно скільки, скільки захворіло на отой вірус. А насправді загинуло більше. Бо поліцаї рахували тільки тих, хто був трупом вже на дорозі. Насправді та цихвірь більша. Ну і скажи мені, чого ніхто про це не кричить криком? Чого ніхто не вводить надзвияайний стан, чого не шиють нардепу хреново ним збудовані дороги? (Не стверджую, але можливо) Уявляєш, загинуло більше ніж захворіло на вірус. А померло від нього, як видно з сайту МОЗ, 116 чоловік. Караул, блін. В перерахунку на Кобеляки чи район, це померло пів палця на руці. Ну якщо так умовно поділити людину на частки, хоч може це і гріх. Та блін за минулий місяць у нас у районі 5 цілих чоловіків повісилося. Не виключаю, що пілся перегляду передач про оці віруси. А якщо зробити вибірку від яких авто загинули люди в ДТП, то,блін вияввиться, що в половині смертей винні авто зроблені на заводах "агресора", або ще гірше - "совка". Де блін поділися поцреоти? Посилання на 112.ua
7. orakul / 17 квітня 2020, 09:57
Ось вам ще приклад того, як змушують лікарів виконувати план по ковіду. Посилання на from-ua.com
8. Ltava / 17 квітня 2020, 10:21
7.orakul
«Ось вам ще приклад »


Ой !!! Чи й не приклад ))) У нас в районі таких «активістів» правдолюбів греблю можна загатити )) Теж мені авторитетне повідомлення)))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації