Вхід | Реєстрація

Білицькі комунальники купують сміттєвоз

Білицькі комунальники купують сміттєвоз

У автопарку підприємства невдовзі має з’явитися новий спецавтомобіль на базі ГАЗ-3309.

На початку березня відбулася сесія Білицької селищної ради. На ній депутати розподілили вільний залишок коштів, що надійшли в бюджет у минулому році. Майже 2 000 000 гривень екологічних коштів селищні обранці виділили для місцевого комунального підприємства «Старт». Із них 1 850 000 вирішили витратити на придбання спецтранспорту. Це може бути 7‑кубовий сміттєвоз на базі ГАЗ-3309 або асенізаційний автомобіль.

6 квітня підприємство комунальної служби «Старт» оголосило про проведення аукціону з придбання сміттєвоза заднього ручного завантаження на шасі вантажного автомобіля. Коштуватиме спецавто 1 450 000 гривень. Пропозиції від учасників аукціону прийматимуться до 22 квітня. Наступного дня відбудеться сам аукціон.

Згідно тендерної документації, обладнання МІКРО Б повинно встановлюватись на шасі вантажного автомобіля. Сміттєвоз заднього ручного завантаження на шасі вантажного автомобіля має бути новим, у стандартному заводському виконанні. Колісна формула — 4х2. Двигун — дизельний потужністю 146 кінських сил. Відповідність нормам екологічності — не нижче Евро 5. Тип кабіни — капотна. Місткість бункеру для сміття — не менше 9 кубометрів. Вантажопідйомність завантажувача — 600 кілограмів. Рік випуску — не раніше 2019-го.

Як пояснив заступник селищного голови Сергій Петров, комунальники збирають тверді побутові відходи одним сміттєвозом на базі ГАЗ-3309. Нова спецтехніка підсилить роботу «стартівців», а після проведення реформи територіального об’єднання обслуговуватиме населені пункти, що входитимуть до складу громади.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2020, 17:38 | Кобеляки | Суспільство


1. Fuks / 16 квітня 2020, 18:46
Оце молодці біличани.Без крику без піару без помпезності і без державної допомоги потихеньку розвиваються.Білики повинні бути центром громади. А Кобеляки на футбол,жирафів і плитку.То й хто кращий господар.
2. Ltava / 16 квітня 2020, 19:19
1.Fuks
«То й хто кращий господар.»


Ми будемо наздоганяти після виборів ))
3. Fuks / 17 квітня 2020, 06:37
Я знов за Білики. Мені здається там таки добре господарюють.Селище прибране,мусорок ніде й не видно,комунхоз працює вже багато років і ніхто його не ліквідує,стадіон прибраний,відремонтований.Клуб опалюєттсяі працює,а хор який і т.д.,скандалів не чутно.І це при тому що економіка селища пережива не кращі часи,і землі немає.Просто люди працюють.молодці.
4. Ltava / 17 квітня 2020, 07:07
3.Fuks
«Просто люди працюють.молодці.
»


Підтримую !!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації