Вхід | Реєстрація

Молоді вчителі не отримають обіцяну 21 тисячу

Молоді вчителі не отримають обіцяну 21 тисячу

У Комітеті Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій розповіли, що молоді вчителі цього року не отримають додаткових виплат.

Про це сказали в ефірі "ТСН.Ранок".

Молодим вчителям не виплатять одноразову допомогу в розмірі 21 тисячі гривень. Відзначається, що в проекті державного бюджету на 2020 рік було закладено по 21 000 гривен для молодих вчителів, яких в Україні налічується майже 74 тисячі. Йдеться про тих педагогів, чий стаж роботи менш 10 років.

При цьому через пандемію коронавируса ця програма була зрізана повністю. Але її обіцяють повернути після карантину. Варто відзначити, що поки невідомо, коли він закінчиться.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Ltava / 20 квітня 2020, 16:04
Що я на ній тільки не обіцяв ?))
2. Ltava / 20 квітня 2020, 19:53
"""Молодим вчителям не виплатять одноразову допомогу в розмірі 21 тисячі гривень."""

Ну тій що на фото доплатять )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації