Вхід | Реєстрація

Під Кременчуком автомобіль «Honda Accord» врізався у дерево

Під Кременчуком автомобіль «Honda Accord» врізався у дерево

До поліції 21 квітня надійшла інформація від громадян, що на автодорозі М-22 «Полтава-Олександрія», поблизу села Підлужне, сталася ДТП, в якій травмовано чоловіка.

Прибувши на місце події слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Кременчуцького відділу попередньо з’ясувала, що водій автомобіля «Honda Accord» не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частити та зіткнувся з деревом.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика, 1988 р.н., отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до місцевої лікарні.

За фактом ДТП вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2020, 12:11 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації