Вхід | Реєстрація

МОЗ назвало щоденну вартість лікування хворих на коронавірус

МОЗ назвало щоденну вартість лікування хворих на коронавірус

Заступник міністра охорони здоров'я Ірина Микичак заявила, що щодня на одного хворого на коронавірус витрачають від 300 до 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє ТСН.Тиждень.

За її словами, вартість лікування залежить від стану пацієнта. Близько 20-30% тих, хто знаходиться в лікарнях з коронавірусною хворобою, вимагають інтенсивної терапії.

«Лікування дуже різне. Вартість лікування залежить від стану пацієнта, від тяжкості перебігу захворювання, від тактики, яку вибирає той чи інший лікар, та чи інша клініка, і від схильності пацієнта до сприйняття того лікування, яке призначається. Насправді до 80% пацієнтів, хворих коронавірусів, не потребують стаціонарного лікування. А з тих 20-30% пацієнтів, яких зараз в Україні госпіталізують, вони потребують інтенсивної терапії. Діапазон лікування залежить від цього. Приблизно від 300 до 10 тисяч гривень в день йде на лікування одного пацієнта в різних лікарнях в Україні ", - сказала Микичак.

Також вона зазначила, що фінансують лікування пацієнтів в стаціонарі держава країни і меценати.

"Держава бере на себе лікування через медичну субвенцію. А вже за квітень це лікування буде профінансовано відповідним пакетом програми медичних гарантій Національної служби здоров'я України. Без сумніву, що до цього приєднуються і місцеві бюджети, залучаються благодійні фонди, меценати, за що ми надзвичайно вдячні всім, хто сьогодні бореться з епідемією, хто підтримує наших медиків ", - додала вона.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2020, 15:15 | Полтавщина | Фінанси


1. Ltava / 22 квітня 2020, 16:26
""""..... Насправді до 80% пацієнтів, хворих коронавірусів, не потребують стаціонарного лікування....."""-----ТАК ВОНИ ХВОРІ ЧИ ІНФІКОВАНІ??(НОСІЇ) ?)))
2. orakul / 22 квітня 2020, 18:00
1.Ltava
«АК ВОНИ ХВОРІ ЧИ ІНФІКОВАНІ??(НОСІЇ) ?»

Та вони не хворі і не інфіковані. Поняття інфікований, воно таке туманне, туманніше ніж носій. От на голову таки да, хворі вже 99 відсотків. Жах. Раніше було 50 на 50. 50% було більш-менш нормальних, а 50% свідомих і упоротих. А тепер ті нормальні, що були, і ті розум втратили.
3. Ltava / 22 квітня 2020, 18:54
2.orakul
« 50% було більш-менш нормальних, а 50% свідомих і упоротих.»


Який ти мрійник )))) З часів Неандерта?леців було від 1% - 91 % до 10% - 90% ))) Коли 50 на 50 % нагадай)))
4. orakul / 22 квітня 2020, 19:28
3.Ltava
«З часів Неандерта?леців було від 1% »

Тоді ще українців не було. Ну а щодо 50/50, так то я так думав, може й не було. Тут я з тобою не буду сперечатись.
5. Ltava / 24 квітня 2020, 06:15
4.orakul
«Тут я з тобою не буду сперечатись.»


Правильна позиція ))) не сперечатися а прислухатися до розумних людей))) Ось ти вперся захищаючи міського голову який витрачає бюджетні кошти на не на й першочергові потреби громади , на те що було актуально до карантину а не сьогодні))) А ти його захищаєш))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації