Вхід | Реєстрація

У Дніпрі керівник обласної лікарні оголосила голодування

У Дніпрі керівник обласної лікарні оголосила голодування

У Дніпрі у вівторок оголосила голодування генеральна директорка обласної реабілітаційної лікарні Інеса Шевченко. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердила сама медик.

За її словами, голодування – акція протесту на підтримку лікарів з усієї України, яким після початку другого етапу реформи медичної галузі не доплачуватимуть зарплату. Про це пише «Радіо Свобода».

«Через реформу, яка розпочалася з 1 квітня, лікарі країни не матимуть заробітної плати. Зараз, якщо лікарні виплатили аванс, то на заробітну платню, за дуже маленьким винятком, грошей немає. Для того, наприклад, щоб медики Дніпропетровської області до кінця року отримували зарплату, треба 1 мільярд 330 мільйонів державної субвенції, а нашому регіону виділили 300 мільйонів, тобто в 4,5 рази менше», – сказала Шевченко.

Про наміри оголосити голодування Інесса Шевченко написала 17 квітня на своїй сторінці у Фейсбуці. Акція, яку розпочала 21 квітня, безстрокова, каже лікарка. Вона також сподівається, що її протест підтримають колеги в Україні та за кордоном.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2020, 16:45 | Царичанка | Цікаве


1. Ltava / 22 квітня 2020, 18:57
Судячи з її харі головувати може до 40 днів )))
2. orakul / 22 квітня 2020, 19:22
1.Ltava
«Судячи з її харі головувати може до 40 днів »

І все то ти знаєш. То ж твоя соплемінниця, а ти так на неї... Її предки 40 років по пустині ходили. Там все узгоджено з головною синагогою. Ось ще полюбуйся на її харю. Посилання на scontent.fiev21-2.fna.fbcdn.net
3. Fed654Frumos / 23 квітня 2020, 19:31
Оракул як завжди правий.Звичайно все узгоджено.Сьогодні цій нещасній виділили 12 лямів.
4. Ltava / 24 квітня 2020, 04:39
3.Fed654Frumos
«Оракул як завжди правий.»


Ну не завжди і правий))) Та і пише довго , захекаєшся читати ))) Та і тут після мене повторює ))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації