Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі чотири випадки захворювання на COVID-19

У Кобеляцькому районі чотири випадки захворювання на COVID-19

23 квітня редакція отримала інформацію про те, що у Кобеляцькому районі виявлено чотири випадки захворювання на коронавірус. Троє людей знаходяться на лікування в інфекційному відділенні ЦРЛ. Ще одна людина перебуває вдома і лікується амбулаторно, адже у неї перебіг хвороби зовсім легкий.

Перший виявлений хворий почуває себе добре. Вже йде 11 доба його лікування від пневмонії, яка ймовірно викликана коронавірусом. Із трьох нових випадків захворювання лише одна людина контактувала із першим хворим. Мова йде про пацієнтку, яка лікується амбулаторно. Першому хворому робили три тести, із них два позитивних, один – негативний.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2020, 10:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Ltava / 23 квітня 2020, 13:18
Чотири випадки і чотири виявлених велика різниця ))) Реальну картину побачити можливо тільки після неодноразового тотального тестувіання))) Але я б не радив цього робити бо картину яку ми побачимо нас зажахає повністю і паралізує )) Тому блаженний хто не відає ))
Окремо приколює хвастовство влади про найкраші показники захворювання в европі )))))Значить будемо хімічити із звітностю )))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації