Вхід | Реєстрація

Торгувати на кобеляцькому ринку знову дозволили

Торгувати на кобеляцькому ринку знову дозволили

Щоправда продавати продовольчі товари і розсаду можна лише протягом трьох днів. Відповідне рішення виконкому Кобеляцької міської ради зявилося на офіційному сайті міськради о 14 годині 58 хвилин. Торгувати можна із шостої ранку до 14-ї дня із дотримання санітарних вимог.

Що буде із понеділка наразі невідомо. Станом на зараз юридично торгівля має бути припинена вже в неділю після 14-ї години. Хоча можливо, що в понеділок чи інший день буде прийняте нове рішення.

Ми повідомлятимемо наших читачів про всі зміни.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2020, 15:19 | Кобеляки | Суспільство
1. Ltava / 24 квітня 2020, 04:55
""""..Щоправда продавати продовольчі товари і розсаду можна лише протягом трьох днів...."""

І цих дурків хтось називає владою )))) Я взагалі дивуюся скільки ще цей «люд» буде виконувати придуркуваті вимоги типу карантина))) Дійсно синоніми люду --чернь, простолюд, народ, набрід, натовп, публіка, народець, масовка, вулиця ))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації