Вхід | Реєстрація

Право на звернення громадян

Кобеляцьке відділення Кременчуцької об’єднаної державної податкової інспекції повідомляє, що у відповідності до ст. 40 Розділу ІІ Конституції України, яка регулює права, свободи та обов’язки людини і громадянина, усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
З детальною інформацією про порядок звернення громадян можна ознайомитись в приміщенні Кобеляцького відділення Кременчуцької об’єднаної державної податкової інспекції за адресою: м. Кобеляки, вул. Леніна, 2, або отримати на веб-сайті ДПА України та ДПА у Полтавській області. Довідки по телефону 3-11-41.
Шановні громадяни району! Податкова служба застерігає найманих працівників: оформлення без трудових договорів та трудових книжок роботодавцями, отримання заробітної плати в «конвертах» негативно впливає на стаж роботи та пенсію, яку наймані будуть отримувати в майбутньому. Подбайте про себе!
Про факти отримання заробітної плати в «конвертах» або неналежним чином оформлення найманих працівників прохаємо повідомляти по телефону: 3-14-97, 3-25-93.
Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ
Суб’єкт господарювання відсутній за його адресою, чи вважається це ознакою «податкової ями»?
Відсутність за місцезнаходженням СГД, припинення (ліквідовано, реорганізовано), визнання банкрутом чи знаходження в стадії припинення, банкрутства є однією з додаткових ознак віднесення суб'єкта господарювання до «податкової ями».
Податкова звітность в електронному вигляді, та на паперовій формі — чи є різниця в термінах подання?
Відповідно до пунктів 1,2,3 розділу ІІІ «Інструкції з підготовки і подання податкових документів в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку», затвердженої наказом ДПА України від 10.04.2008 р. №233, податкові документи в електронному вигляді можуть бути надіслані до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв'язку за звітні періоди у терміни, визначені законодавством для відповідних податкових документів у паперовій формі.
При відправленні електронних документів платник податків самостійно визначає кінцевий термін їх відправлення (враховуючи час на своєчасну доставку документів до органів ДПС у разі можливого пошкодження телекомунікаційного зв'язку або ненадходження першої квитанції).
Податкова звітність в електронному вигляді, отримана органами ДПС пізніше терміну, встановленого законодавством для податкової звітності, вважається поданою з порушенням терміну.

Автор: ГДПІ Тетяна Любовська


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2009, 10:34 | Кобеляки |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації