Вхід | Реєстрація

Уряд обіцяв збільшити зарплати медикам до 50% уже в 2020 році

Уряд обіцяв збільшити зарплати медикам до 50% уже в 2020 році

З метою виконання доручення Президента України Володимира Зеленського, Міністерство охорони здоров’я ініціює підвищення заробітних плат медичних працівників. Підвищення буде у розмірі до 50% і потребуватиме додатково 11 млрд грн з державного бюджету. 

Про це Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив на щоденному брифінгу. 

“Медична реформа у зміненому вигляді передбачатиме поліпшення якості та доступності медичних послуг. Українці, зателефонувавши у 103, обов'язково отримають якісну допомогу протягом 10-20 хвилин. При цьому ми вважаємо, що наші медичні працівники вже в цьому році повинні отримувати суттєве збільшення заробітної плати. Не менше, ніж до 50%”, - заявив Максим Степанов. 

Як підкреслив Міністр охорони здоров’я, для того, щоб підвищити зарплати усім 435 тисячам медиків, необхідно додатково виділити 11 млрд грн. “Це буде зроблено з 1 липня 2020 року за рахунок державного бюджету України. Для цього ми будемо звертатися і до Уряду, і до Верховної ради щодо внесення змін”, - наголосив Міністр Максим Степанов.


Автор: прес-служба МОЗ України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2020, 13:57 | Полтавщина | Фінанси


1. Чудо Юдо / 6 травня 2020, 09:54
У нашій країні все заднім числом: коли прийшла війна, виявилося, що нам немає ким і чим воювати. На берці, бронежилети та їжу скидалися всім народом.
Коли прийшов коронавірус, виявилося, що нам немає ким і чим від нього рятуватися. На АШВЛи, маски і костюми захисту також всі хором скидаємося...
У якій сфері ми наступного разу виявимо повну ж**у?:)
2. orakul / 7 травня 2020, 14:03
1.Чудо Юдо
« коли прийшла війна, виявилося, що нам немає ким і чим воювати»

Та в нас же найкраща армія в Європі.
А з іношого боку, ніхто і ніщо до нас не приходило.
Ми самі створили собі війну, самі створили вірус. І перше й друге - в пришелепуватих головах. І реакція у нас на перше й друге однакова - половинчата і неконституційна.
Коли приходить війна, то в здоровоглуздих країнах оголошують воєнний стан.
Це не я придумав, це так в Конституції України записано.
Коли приходить інша біда, наприклад епідемія, то у здоровоглуздих країнах вводять надзвичайний стан. У нас в обох випадках ні того ні іншого не роблять, а лише стрижуть бабло і знищують населення.
3. Borch / 7 травня 2020, 14:21
Регулятор пропонує підвищити тарифи на електроенергію для населення -
Посилання на exo.in.ua - "На думку регулятора, таке рішення дозволить отримувати додатково 12 млрд гривень на рік."

"Як підкреслив Міністр охорони здоров’я, для того, щоб підвищити зарплати усім 435 тисячам медиків, необхідно додатково виділити 11 млрд грн."
4. orakul / 7 травня 2020, 15:20
3.Borch
«необхідно додатково виділити 11 млрд грн." »

Логічно. Ще й лярд на пропой буде
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації