Вхід | Реєстрація

Вагітність теж потрібно планувати

Вагітність теж потрібно планувати

Кожна сімейна пара з нетерпінням чекає на народження дитини. Поява на світ малюка — одна з найпрекрасніших і довгоочікуваних подій у житті дорослої людини. Говорять, що сім’я стає повноцінною, коли в них з’являється дитя. Та насправді планування вагітності і виношування дитини в утробі матері являється надзвичайно складним процесом, що потребує від майбутніх батьків відповідальності та постійного медичного супроводу. Адже здорова від народження дитина — це, у першу чергу, радість для сім’ї та здорова нація в майбутньому. Тому парі, яка вирішила народити дитину, у жодному разі не можна нехтувати консультаціями кваліфікованих лікарів. І звернутися до фахівців медичного центру репродуктивного здоров’я "Мати та дитина", попередньо ознайомившись із послугами установи на офіційному сайті mdclinics.com.ua. Спеціалісти медичного центру працюють над тим, аби подружні пари мали можливість стати щасливими батьками.

 

Навіть у найздоровіших можуть бути проблеми

"Совкові" часи вже давно минули, як і традиція завагітніти в першу шлюбну ніч. Із цього приводу гінекологи і терапевти наголошують, що планувати вагітність потрібно лише після повного лікарського обстеження і здачі аналізів. До того ж, обох членів сім’ї. Сучасна медицина визначає всі хвороби в жінки та чоловіка. І тоді лікар призначає їм лікування, аби уберегти майбутню дитину від успадкування хвороб.

Спосіб життя, продукти харчування, алкоголь, кава, шкідливі звички — усі ці фактори безпосередньо впливають на запліднення, період вагітності й плід.

Отож, майбутні батьки, усвідомте, що без обстеження і рекомендацій гінеколога не обійдеться жінка, а без консультацій із урологом — чоловік. Знехтувавши цим правилом, ви ставите під ризик появу здорової дитини на світ.

 

Щасливими батьками можуть стати всі пари

В останні роки значного поширення набуває така проблема як безпліддя. За статистикою, десять відсотків пар стикаються з тим, що не можуть зачати дитину. Інша невтішна статистика доводить, що більшість із них на ґрунті цього розлучаються. Хоча фахівці медцентру "Мати та дитина" доводять, що парам під силу вилікувати свої недуги і народити дитя. На допомогу майбутнім батькам приходять допоміжні репродуктивні технології. Усі методики, що застосовують медики, абсолютно безпечні для пацієнтів та не несуть негативного впливу на їхнє здоров’я, партнера чи дитини. Методика призначається індивідуально до кожного окремого випадку, враховуючи при цьому вік пацієнтів. І в переважній більшості парі вдається стати щасливими батьками.

Тому плануйте вагітність правильно і разом і медцентром "Мати і дитина".


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 травня 2020, 17:06 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
1. Ritik / 21 липня 2020, 00:10
Моя жена тоже в какой-то такой ходит центр. Это что получается, и мне нужно пойти посмотреть что да к чему?
2. Vselena777 / 21 липня 2020, 13:02
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації