Вхід | Реєстрація

У Нехворощі відремонтують адмінбудинок, а в Соколовій Балці — дитсадок

У Нехворощі відремонтують адмінбудинок, а в Соколовій Балці — дитсадок

Ремонтні роботи коштуватимуть місцевому бюджету 1 770 000 гривень.

18 квітня Виконавчий комітет Нехворощанської сільської ради замовив ремонт двох будівель.

Як розповіла виконуюча обов’язки очільника громади Ольга Гапон, станом на 5 травня адміністративне приміщення вже почали ремонтувати. Частину будівлі облаштують для працівників відділу освіти, частину — для центру надання соціальних послуг. Вартість ремонтних робіт разом із документацією становить 1 400 000 гривень.

Планується, що з 1 липня відділ освіти, молоді та спорту Нехворощанської сільської ради запрацює як окрема юридична особа. У штаті відділу освіти працюватимуть 15 чоловік. Центр надання соцпослуг «переїде» з приміщення комунгоспу, яке орендує нині.

У Соколовобалківському дитячому садку за 365 890 гривень мають капітально відремонтувати і утеплити фасад будівлі, змонтувати павільйон для дітлахів і водостічну систему. За списком дошкільний заклад відвідують 16 дітей.

Роботи на обох об’єктах проводитиме полтавська підрядна організація «ТОВ «Компанія «Тоталбуд».

Також Ольга Гапон повідомила, що Нехворощанська школа стане опорною. Завдяки цьому з’явилась можливість стати учасниками державної програми «Шкільний автобус для опорної школи» і отримати транспортний засіб, витративши близько 200 000 гривень.

А от у Лівенському і Маячці сільська рада планує збудувати водогони. Відповідно до проектно-кошторисної документації, обидва водогони коштуватимуть біля 9 000 000 гривень. Очільник громади говорить, що на таке будівництво коштів у місцевому бюджеті не вистачить. І для реалізації задуму сільська рада подаватиме заявки на участь у обласних і державних програмах.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2020, 12:22 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації