Вхід | Реєстрація

Служба автомобільних доріг у Полтавській області показала нові кадри будівництва дороги в обхід села Красне

Служба автомобільних доріг у Полтавській області показала нові кадри будівництва дороги в обхід села Красне

САД у Полтавській області продовжує будівництво обходу с.Красне Кобеляцького району. Роботи виконуються в рамках зведення автошляху Н-31 Дніпро-Решетилівка.

Про це Служба автомобільних доріг повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Майбутня дорога матиме 4 смуги з цементобетонним покриттям. На даній ділянці підрядна організація проводить зведення насипу для влаштування основи дороги.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2020, 12:32 | Кобеляки | Цікаве
1. Fuks / 13 травня 2020, 05:23
Будує ж не служба автодоріг а Онур за державні і кредитні кошьи,а автодор лише тирить кошти на мостах,на глині,зарплатах українцям.Скільки в автодорі вже чиновників помінялось за час будівництва? А по друге построять дорогу забюджетні народні гроші а потім віддадуть її в аренду якомусь олігарху,і буде він на ній грошики зароблять а народ і кредит і за їзду платитиме.ждать не довго.
2. orakul / 13 травня 2020, 09:19
1.Fuks
«построять дорогу забюджетні народні гроші а потім віддадуть її в аренду якомусь олігарху,і буде він на ній грошики зароблять а народ і кредит і за їзду платитиме.ждать не довго. »

Блін, умнєйші мислі в голову приходять.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації