Вхід | Реєстрація

Аварія з чотирма автомобілями

Аварія з чотирма автомобілями

13 травня, близько 15:00, на автодорозі Полтава — Олександрія, поряд із поворотом на селище Білики, сталася дорожньо-транспортна пригода.

За інформацією очевидців, автомобіль ВАЗ-2112 зі сторони Полтави рухався в напрямку Кременчука. Доїхавши до повороту на Білики, водій почав повертати наліво. Із невідомих причин автомобіль зупинився на зустрічній смузі. У цей момент назустріч «дванадцятій» їхав автомобіль BMW 320 D. Водій іномарки намагався уникнути зіткнення, та все ж протаранив «вазівський» легковик, а сам злетів на узбіччя. Від удару «дванадцяту» відкинуло на сусідню смугу. За збігом обставин, там проїжджав мікроавтобус Форд Транзит, який зіткнувся з ВАЗом. Від удару Форд почало розвертати на дорозі і знесло на узбіччя, де був припаркований інший мікроавтобус — Фольксваген ЛТ 46. Водій німецького «буса» ледь встиг відскочити від Форда, а той врізався у Фольксваген.

Внаслідок аварії постраждали 46‑річний водій «дванадцятої» і 26‑річний водій BMW та його 32‑річний пасажир. Водій BMW від госпіталізації відмовився.

Працівники Кобеляцького райвідділу поліції внесли дані про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення Правил дорожнього руху (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Автомобілі ВАЗ-2112 та BMW знаходяться в Кобеляцькому РВ.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2020, 10:28 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Ltava / 14 травня 2020, 12:33
Складний перехресток де постійно учасниками дорожного руху порушуються правила обгонів , поворотів і т.д. У вечірній час взагалі не розуміло коли виконувати поворот на Білики із за відсутності знаків та розмітки!!! Тож аварії на цій ділянці ЗАПРОГРАМОВАНІ ))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації